首页
登录
职称英语
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching.
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching.
游客
2024-09-16
60
管理
问题
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching. On the contrary, both their knowledge and experiences are enriched. We feel that there are many disadvantages in streaming pupils. It does not take into account the fact that children develop at different rates. It can have a bad effect on both the bright and the not-so-bright child. After all, it can be quite discouraging to be at the bottom of the top grade!
Besides, it is rather unreal to grade people just according to their intellectual ability. This is only one aspect of their total personality. We are concerned to develop the abilities of all our pupils to the full, not just their academic ability. We also value personal qualities and social skills, and we find that mixed-ability teaching contributes to all these aspects of learning.
In our classrooms, we work in various ways. The pupils often work in groups: this gives them the opportunity to learn to cooperate, to share, and to develop leadership skills. They also learn how to cope with personal problems as well as learning how to think, to make decisions, to analyze and evaluate, and to communicate effectively. The pupils learn from each other as well as from the teacher.
Sometimes the pupils work in pairs: sometimes they work on individual tasks and assignments, and they can do this at their own speed. They also have some formal class teaching when this is appropriate. We encourage our pupils to use the library, and we teach them the skills they need in order to do this efficiently. An advanced pupil can do advanced work: it does not matter what age the child is. We expect our pupils to do their best, not their least, and we give them every encouragement to attain this goal. [br] According to the passage, mixed-ability teaching______.
选项
A、has both merits and demerits
B、discourages the children who are left behind
C、enables the bright children to learn better
D、fails to acknowledge the gap between top and bottom students
答案
C
解析
语义理解题。文章第一、二句提出mixed-ability teaching不会阻碍好学生的成长,只会有助于他们的学习,而A,B,D三个选项所提到的不足之处针对的是streaming students,所以答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3760278.html
相关试题推荐
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
Manychildrenwhocan’tordon’t______areoftenbullied.A、confineB、confirmC、co
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
随机试题
Thesalesmantoldme(that)agoodpairofglasses(were)supposed(tolast)(at
[originaltext]M:Lesley,againandagainthesedayswehearthewords"he’son
[originaltext]I:Goodmorning,everyone.TodayI’dliketointroduceProfessor
Whohasbeenassassinatedaccordingtothenews?[br][originaltext]TheF
PartyA:ShanghaiInternationalTradeCorporationPartyB:BritishAARBankGro
C
食品添加剂的作用是( )。A.改善食品感官性状及物理状态 B.提高食品质量及
证券投资基金按照基金的组织形式可划分为( )和( )。A.封闭式基金开放式
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
患儿,男,1岁3个月,因仍不能独立行走而就诊。经询问其母亲,该患儿一直睡眠不好,
最新回复
(
0
)