首页
登录
职称英语
"Until recently, I thought that there would never again be an opportunity to
"Until recently, I thought that there would never again be an opportunity to
游客
2024-09-15
49
管理
问题
"Until recently, I thought that there would never again be an opportunity to be involved with an industry as socially destructive as the subprime mortgage industry, " said Steve Eisman, a hedge-fund manager who made a lot of money during the financial crisis by shorting bank shares, to Congress in June. "I was wrong. The for-profit education industry has proven equal to the task. " America’s for-profit colleges are under fire, and the Obama administration is preparing tough new regulations for them. Although recent scandals suggest higher education needs to be better regulated, discriminating against the for-profit sector could do wider damage.
The notion that profit is too dirty a motive to be allowed in a business as fine as education is pervasive. Even Britain’s Conservatives, determined though they are to introduce radical educational reforms, have drawn the line at allowing for-profit schools to get state funding.
America has generally been more liberal; and, with the state and non-profit colleges cutting back, the for-profit sector has been doing startlingly well. In 2008—2009, some 3, 000 for-profit colleges educated 3. 2m students—59% more than three years earlier, and 11.7% of all students.
Yet recent government reports suggest that some of these colleges have a troublingly familiar business model: selling a low-grade product to people who are paying with subsidized government loans. The Department of Education reported that most students at many of these universities were defaulting on their loans. Similarly, an investigation by the Government Accountability Office found that even leading for-profit colleges such as Kaplan and the University of Phoenix had engaged in cunning practices to recruit students and encourage them to borrow large sums to pay for their courses.
Among the most controversial of the new rules due to be introduced on November 1st is a "gainful employment" requirement that would make a course eligible(合格的)for government loans only if enough current or past students are repaying their loans. The for-profit colleges maintain that they have high drop-out rates because their students are poorer than those in the state and nonprofit sector, and that the gainful-employment rule will simply reduce access to higher education for poorer people. Don Graham, boss of the Washington Post Company, which owns Kaplan, has suggested that private colleges should be required to refund all fees if a student decides to drop out during his first term in order to "drive out all the bad actors" from the industry.
Constructive suggestions are rare in a debate that has mixed a lot of rhetorical cant with a big principle. The cant is more obvious. The American right cites Barack Obama’s proposals as another sign that he hates capitalism. Yet not only abuses plainly occurred but for-profit colleges are hardly poster children for free enterprise: they are already heavily regulated, not least because most of the loans to students are provided by the government. The left, from its non-profit redoubts, claims that these are big businesses exploiting the little guy.
The principle? Concentrate on the quality of the education, not the ownership. All sorts of colleges seem to have been guilty of shabby marketing. They should be treated the same. Good rules—such as Mr. Graham’s one—should apply to non-profit and for-profit colleges alike. Singling out for-profits for special attention risks depriving students, and America at large, of the full benefits in innovation and cost-effectiveness that the profit motive has generally brought to higher education. That really would be "socially destructive". [br] The deficiency of some for-profit colleges is that they______.
选项
A、offer inferior education to the students
B、always fail to pay the government loans
C、discourage their students from applying for government loans for tuition
D、only recruit students from the well-off families
答案
A
解析
第三段第一句提到,近来,政府报告表示,一些赢利性院校给受政府贷款资助的学生提供低水平的教育。可知,一些赢利性院校的缺点为[A]“这些学校给学生提供低水平的教育”。该段第二句表明许多赢利性院校的学生拖欠贷款,而不是赢利性院校拖欠贷款,所以[B]“这些院校总是未能还清政府的贷款”是错误的表述,故排除;该段的最后一句表明甚至像Kaplan和Phoenix这样的一流赢利性院校也耍手段招学生,鼓励学生多借钱来支付学费,所以[C]“这些院校阻止学生申请政府贷款来支付学费”是错误的,故排除;本文第四段第二旬提到赢利性院校的学生比州立院校和非赢利性院校的学生贫穷,所以[D]“这些学校只招收有钱人家的学生”也是错误的表述,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3759091.html
相关试题推荐
Inthesentence"Three-quartersofrespondentsthoughtitimportanttocomparet
Inthemidstofthelumberingeurocrisis,internationallendersrecentlyur
Hisdecisionismadetooquicklyandwithoutenoughthought,soitisa(n)______
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia!Nicetosee
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia!Nicetosee
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia!Nicetosee
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia!Nicetosee
ShouldRewardsforDoingaGoodDeedBePromoted?Recently,somemunicip
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia,nicetosee
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia,nicetosee
随机试题
Someritualsofmoderndomesticlivingvarylittlethroughoutthedeveloped
Betterthinktwicebeforechoosingapasswordforemails,onlinebankaccoun
Choosethecorrectletter,A,B,orC.[br]Musicisusedinstoresto[original
4条路由:124.23.129.0/24、124.23.130.0/24,1
CD4Th1细胞诱导的炎症中直接造成细胞浸润的主要细胞因子是A.IFN-γ B
对体育教学过程的要素与资源进行最优化分析与处理,是哪一选项的中心工作?()A
信用证支付方式的主要特点描述错误的是()。A.信用证是一项独立文件 B.
近年来我国互换合约市场高速増长,互换合约也成为许多投资组合的重要组成部分。目前,
脑脊液标本经放置1~2小时后,即可形成明显凝块,并有沉淀物出现可见于A.蛛网膜下
根据物权法的规定,下列有关担保物权的表述,正确的是( )。 A.担保物权是对
最新回复
(
0
)