首页
登录
职称英语
Read carefully the following excerpt on online education, and then write your re
Read carefully the following excerpt on online education, and then write your re
游客
2024-09-13
63
管理
问题
Read carefully the following excerpt on online education, and then write your response in NO LESS THAN 200 words, in which you should:
summarize the main message of the excerpt, and then
comment on whether online education will replace traditional education.
You should support yourself with information from the excerpt.
Why People Choose Online Education?
Getting on the degree path that’s right for you is a big decision for many—and not something to take lightly. As employers demand more skills from employees, the demand for online degree programs has increased. In fact, within the United States, 6.7 million students enrolled in at least one online course in fall 2011—an increase of more than 500,000 students compared to 2010.
"Each student learns differently and in today’s era of increasing technology, the question will not be whether to offer classes online, but rather how to implement them," says Allison Hiltz, a former online and traditional education student who writes for The Book Wheel Blog.
There are several options when it comes to online or traditional education degrees. The platform offers everything from certificates and diplomas to more advanced degree options such as an associate or bachelor’s degree.
With constant changes in technology from all different degree programs, let’s take a look at the advantages of an online education:
Flexibility was a major concern for Casey Horton, a graduate of sociology and psychology from Ashford University. Horton, a working adult, needed an online program because of the convenience it offered. "If you are raising a family, working and can’t find a job that offers a flexible schedule, then online is the best way," Horton says.
选项
答案
Online Education Will Not Replace Traditional Education
With the rapid development of modern technology, the people pursuing a degree by way of online education have dramatically increased. They choose online education simply because it offers them the flexibility to attend online classes while the traditional education does not. Given the advantage of online education, will it replace the traditional one? My answer would be no.
To begin with, E-education isn’t suitable to the circumstances of the big developing countries, such as China. As we all know, China is still a developing country with a large population. It is difficult to have advanced equipment and multi-media labs essential for online education in remote areas of China. Even in cities, not every school can afford so many teaching facilities to conduct E-education, let alone in western poor regions of China, But traditional education doesn’t need so much expensive advanced equipment. What is more, E-education lacks the humane atmosphere which is important in teaching and learning process. Online education is mainly carried out with computers so the communication between teachers and students is performed by tapping the keys on the keyboards. On the contrary, in traditional education, teachers and students can exchange views directly and face to face.
In a word, E-education can be viewed as a complementary part of education system, rather than as a substitute for traditional education.
解析
本题是关于网络教育是否会取代传统教育的讨论。首先应当总结概括材料中的内容,再给出自己的观点。文章可安排如下:
第一段:简要概括材料内容.提出自己的看法——网络教育不会取代传统教育。
第二段:列出两个理由论证观点。首先,网络教育不适合中国的国情;其次,网络教育缺乏人文气息。
第三段:总结概括主题,网络教育是传统教育的补充部分,不会取代传统教育。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3755957.html
相关试题推荐
Readcarefullythefollowingexcerptoncreditcard,andthenwriteyourres
Readcarefullythefollowingexcerptononlineeducation,andthenwriteyourre
Whichofthefollowingsentencesexpresses"oughtnotto"?A、Ifyouseeanything
Whichofthefollowingsentenceshasanappositive?A、Nowtheyweredrivingbyth
WhichofthefollowingsentencesisgrammaticallyINCORRECT?A、Noteacherandno
Lookatthefollowingpicturecarefullyandwriteyourresponseinabout200
WhichofthefollowingisINCORRECT?A、Thecattleisintheshed.B、Thepoliceha
WhichofthefollowingsentencesexpressesaPERMISSION?A、Youcan’tparkhere.B
Which"ofinthefollowingphrasesindicatesapredicate-objectrelationship?A、t
WhichofthefollowingisINCORRECT?A、Mychilddoesn’tlikethisbook.Showher
随机试题
Newresearchshowsgirlswhoregularlyhavefamilymealsaremuchless【S1】__
A.心肌炎 B.心内膜炎 C.心外膜炎 D.心包炎类风湿关节炎患者心脏受累
中断向量提供()。A.被选中设备的地址 B.待传送数据的起始地址 C.中断
男性,32岁,反复上腹痛2年余,向背部放射,夜间加重,曾2次大出血,经抢救治愈,
R5级的基金产品下列那一类型的投资者可以购买( )A.C1 B.C2 C.
第一类危险源控制方法一般包括( )。A、消除危险源 B、增加安全系数 C、
下列各项,属缓慢性心律失常的是A.逸搏与逸搏心律 B.过早搏动 C.并行心律
患者女性,28岁,有风湿性心脏病史,心律不齐4年,每天服用地高辛1片治疗,近来自
俗话说:“知子莫过父,知女莫过母。”这句话体现了家庭教育中()A.教育者对受教育
认知方式有好坏之分,它影响学习的速度、巩固程度和学习的迁移。()
最新回复
(
0
)