首页
登录
职称英语
(1)I used to watch her from my kitchen window, she seemed so small as she mu
(1)I used to watch her from my kitchen window, she seemed so small as she mu
游客
2024-09-13
16
管理
问题
(1)I used to watch her from my kitchen window, she seemed so small as she muscled her way through the crowd of boys on the playground. The school was across the street from our home and I would often watch the kids as they played during recess. A sea of children, and yet to me, she stood out from them all.
(2)I remember the first day I saw her playing basketball. I watched in wonder as she ran circles around the other kids. She managed to shoot jump shots just over their heads and into the net. The boys always tried to stop her but no one could I began to notice her at other times, basketball in hand, playing alone. She would practice dribbling and shooting over and over again, sometimes until dark. One day I asked her why she practiced so much. She looked directly in my eyes and without a moment of hesitation she said, "I want to go to college. The only way I can go is if I get a scholarship. I like basketball. I decided that if I were good enough, I would get a scholarship. I am going to play college basketball. I want to be the best. My Daddy told me if the dream is big enough, the facts don’t count."
(3)Then she smiled and ran towards the court to repeat the routine I had seen over and over again.
Well, I had to give it to her—she was determined. I watched her through those junior high years and into high school. Every week, she led her team to victory. One day in her senior year, I saw her sitting in the grass, head cradled in her arms.
(4)I walked across the street and sat down in the cool grass beside her. Quietly I asked what was wrong. "Oh, nothing," came a soft reply. "I am just too short." The coach told her that at 5’5" she would probably never get to play for a top ranked team—much less offered a scholarship—so she should stop dreaming about college. She was heartbroken and I felt my own throat tighten as I sensed her disappointment.
(5)I asked her if she had talked to her dad about it yet. She lifted her head from her hands and told me that her father said those coaches were wrong. They just did not understand the power of a dream. He told her that if she really wanted to play for a good college, if she truly wanted a scholarship, that nothing could stop her except one thing—her own attitude. He told her again, "If the dream is big enough, the facts don’t count." The next year, as she and her team went to the Northern California Championship game, she was seen by a college recruiter. She was indeed offered a scholarship, a full ride, to a Division I, NCAA women’s basketball team. She was going to get the college education that she had dreamed of and worked toward for all those years.
(6)It’s true: If the dream is big enough, the facts don’t count. [br] It can be inferred from the passage that a college recruiter is responsible for______.
选项
A、determining who should be offered a scholarship
B、finding the best basketball players for a college
C、training a college basketball team
D、granting a scholarship impartially
答案
B
解析
根据题干中的college recruiter定位到第5段。根据该段倒数第3句可知;女孩因为精湛的球技被college recruiter发现之后,获得了一笔全额奖学金,并进入了NCAA其中一个女子甲组篮球队。由此可见,college recruiter的职责在于发掘最优秀的球员,故B为本题答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3755811.html
相关试题推荐
After_______seemedanendlesswait,itwasherturntoenterthepersonnelmanag
(1)Iusedtowatchherfrommykitchenwindow,sheseemedsosmallasshemu
(1)Iusedtowatchherfrommykitchenwindow,sheseemedsosmallasshemu
After______seemedanendlesswait,itwasherturntoenterthepersonnelmanag
Weshouldopenthewindowsoftentolet______in.A、thefreshairB、freshairC、
(1)Itseemedtohim,bytheendoftheweek,thathehadlivedcenturies,so
(1)Theschoolmasterwasleavingthevillage,andeverybodyseemedsorry.Th
Therearesomeroomsinthebeachhouse,______servedasakitchen.A、thesmalle
After______seemedanendlesswait,itwasherturntoenterthepersonnelmanag
We’vejustinstalledafanto_____cookingsmellsfromthekitchen.A、ejectB、ex
随机试题
[originaltext]M:MissSmith,ItoldDr.BrownthatIwouldcallhimintheHous
[originaltext]FewpeoplecanstandforthespiritofearlierAmericaasmuc
[originaltext]MostschoolsintheUnitedStatesreceivemoneyfromfederalp
Thispassagefocusesontheimpactofculturaldifferencesonteamworkandpartn
[originaltext]Whenitcomestosuccessintheschoolenvironment,whatare
以下论述哪项符合《建筑结构荷载规范》?()A.不上人屋面均布活荷载标准值为0
使用应力中断卡环的义齿,力首先传递至何处()A.使用回力卡的基牙
下列不属于影响运动兴趣水平的因素是()。A.运动需要的满足 B.现有运动技能
卡环臂的主要作用是A.防止义齿向脱位 B.防止义齿龈向脱位 C.防止义齿侧向
环磷酰胺在体内转化为活性最强的代谢物是A.磷酰胺氮芥 B.卡氮芥 C.异环磷
最新回复
(
0
)