首页
登录
职称英语
(1)Teachers in the United States earn less relative to national income than
(1)Teachers in the United States earn less relative to national income than
游客
2024-09-13
39
管理
问题
(1)Teachers in the United States earn less relative to national income than their counterparts in many industrialized countries, yet they spend far more hours in front of the classroom, according to a major new international study.
(2)The salary differentials are part of a pattern of relatively low public investment in education in the United States compared with other member nations of the Organization for Economic Cooperation and Development(OECD), a group in Paris that compiled the report. Total government spending on educational institutions in the United States slipped to 4.8 percent of gross domestic production in 1998, falling under the international average 5 percent-for the first time.
(3)"The whole economy has grown faster than the education systems," Andreas Schleicher, one of the report’s authors explained. "The economy has done very well, but teachers have not fully benefited."
(4)The report, due out today, is the sixth on education published since 1991 by the organization of 30 nations, founded in 1960, and now covering much of Europe, North America, Japan, South Korea, Australia and New Zealand.
(5)In addition to the teacher pay gap, the report shows the other countries have begun to catch up with the United States in higher education: college enrollment has grown by 20 percent since 1995 across the group, with one in four young people now earning degrees. For the first time, the United States college graduation rate, now at 33 percent, is not the world highest. Finland, the Netherlands, New Zealand and Britain have surpassed it.
(6)The United States is also producing fewer mathematics and science graduates than most of the other member states. And, the report says, a college degree produces a greater boost in income here while the lack of a high school diploma imposes a bigger income penalty.
(7)"The number of graduates is increasing, but that stimulates even more of a demand—there is no end in sight," Mr. Schleicher said, "The demand for skill, clearly, is growing faster than the supply that is coming from schools and colleges."
(8)The report lists the salary for a high school teacher in the United States with 15 years experiences as $36,219, above the international average of $31,887 but behind seven other countries and less than 60 percent of Switzerland’s $62,052. Because teachers in the United States have a heavier classroom load, teaching almost a third more hours than their counterparts abroad, their salary per hour of actual teaching, $35, is less than the international average of $41(Denmark, Spain and Germany pay more than $50 per teaching hour, South Korea $77). [br] Which of the following statements is INCORRECT according to the passage?
选项
A、People earning degrees in the OECD member nations are increasing quickly.
B、College graduation rate in the United Kingdom has been increased to 33%.
C、The OECD has published six education reports ever since the year of 1991.
D、The salaries of the U.S. teachers is less than half of those in South Korea
答案
B
解析
从第5段最后一句可知,英国高校的毕业率超过了美国的33%,故B(英国高校的毕业率已增长到33%)与原文不符,即为答案。根据第5段第1句可知,OECD其他成员国的大学入学率大幅提高,可排除A;根据第4段的内容可知,C的表述与原文一致,也排除;根据最后一段可知,美国教师实际的课酬只有每小时35美元,而韩国则达到77美元,D的表述也正确,也可排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3755745.html
相关试题推荐
InternationalSummerExchangeProgram1.AimsoftheprogramTocreatearew
InternationalSummerExchangeProgram1.AimsoftheprogramTocreatearew
InternationalSummerExchangeProgram1.AimsoftheprogramTocreatearew
InternationalSummerExchangeProgram1.AimsoftheprogramTocreatearew
(1)TeachersandresearchersofEnglishlanguageartshavebeenstrugglingwi
(1)TeachersintheUnitedStatesearnlessrelativetonationalincomethan
(1)Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaf
(1)Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaf
ANewApproachtoDebateI.Teachers’hesitation:debate
ANewApproachtoDebateI.Teachers’hesitation:debate
随机试题
Inordertomakemoremoney,Mr.Garciahasdecidedto______asecondjob.A、take
Livelyargumentcentersaroundeffectofpubliccommunicationonaudiences,
Inourwork,itis____________(司空见惯的)tobeconfrontedwith,failures.nothingu
我国国内水路、陆路货物运输保险分为()。A.基本险和综合险 B.普通险和特
下列关于对“资产支持证券”的说法中有误的是()。A.通过资产证券化,将流动性
为判断固定资产的总体合理性,审计人员通常可采用的分析程序有()。A.分析本期与
审核人力资源费用预算的基本要求( )。A.确保人力资源费用预算的合理性 B.
根据《关于加快药学服务高质量发展的意见》,对评估后符合要求的慢性病患者可以开具长
含有儿茶酚胺结构的肾上腺素,在体内发生COMT失活代谢反应是A.甲基化结合反应
多用于抑郁症的药物是A.吩噻嗪类药物B.抑制5-HT再摄取的药物C.苯二氮类药物
最新回复
(
0
)