首页
登录
职称英语
(1) What makes people shun the relative security of full-time employment and
(1) What makes people shun the relative security of full-time employment and
游客
2024-09-10
58
管理
问题
(1) What makes people shun the relative security of full-time employment and start up a business themselves?
(2) The European Union wants to know, because with entrepreneurship come job creation and growth. For the past five years, the Union’s head office has financed an annual poll of more than 21,000 people on both sides of the Atlantic. The most recent of these studies, released this week, shows that despite efforts to make the Union more competitive, the majority of its citizens remain consistently less entrepreneurial and more risk-averse than their American counterparts. That’s not necessarily true of all Europeans: The word entrepreneur may be French, but the poll found that people from smaller countries like Portugal, Greece, Ireland and Latvia were much more enthusiastic about working for themselves. But putting regional variations aside, the bottom line for Europe was that fewer European respondents said they would choose self-employment—45 percent said it was their preference-—than their American counterparts, at 61 percent. And the most striking part of the survey was the Europeans’ explanations of their responses.
(3) It has long been assumed here that red tape is holding back Europe’s entrepreneurial spirit. With shorter waiting times to register companies and easier procedures for hiring, the argument goes, new European businesses would sprout like tulips in a Dutch greenhouse. The survey told a different story. Europeans essentially said they couldn’t be bothered with the effort involved in starting a business; They wanted a regular, fixed income and a stable job. The upshot of this for Europe is that even if governments managed to cut red tape, their citizens might still prefer to have a comfortable job working for someone else. Only 5 percent of Europeans said fear of red tape or reluctance to battle bureaucracies was holding them back.
(4) A corollary to this is the fear of failure in Europe. Half of all European respondents agreed with the statement, " One should not start a business if there is a risk it might fail. " Only one-third of Americans agreed. There were an estimated 20. 5 million people working in start-up companies in the United States in 2003, the latest year for which data were available, according to the Global Entrepreneurship Monitor, a London-based research organization. This is 23 times the number of those working at startups in France—far greater than the population differences between the two countries. The U. S. number was also 9 times the number of those in Britain and more than 7 times that of Germany.
(5) If Europe can successfully diminish the stigma of failure, more people would be willing to start their own businesses. "There is a completely different attitude toward risk," said Zourek of the European Commission, comparing Europe with the United States. In Europe, "once you try a venture and you don’t succeed, you don’t get a second chance, but you get a stigma," he said. The European Union, he said, should make bankruptcy procedures less burdensome and make getting credit easier for risk-takers, even those who have failed before.
(6) In this survey, 55 percent of Europeans aged 15 to 24 said that it would be "desirable" for them to become self-employed in the next five years. Among those 55 and older, only 18 percent said the same. Young Europeans could be the motor of entrepreneurship. But with European countries having some of the lowest birth rates in the developed world, who will take their place? [br] What can we learn from EU’s poll?
选项
A、Some smaller European countries show stronger desire to run their own enterprises.
B、Less than half Americans are risk-oriented.
C、The great majority of people in European countries prefer stable incomes.
D、Europeans are afraid of complicated policies of registering new companies.
答案
A
解析
推断题。本文是围绕欧盟的民意调查展开的,因此回答此题需要对全文内容进行综合考虑。[A]与第二段第四句中“the poll found that people from smaller countries like Portugal,Greece,Ireland and Latvia were much more enthusiastic about working for themselves.”内容一致,故为正确答案。[B]与第二段第五句中所说“61%的美国人选择自主创业”不符;[C]过于绝对,与文意不符;[D]与文中第三段所说“欧洲人不是因为办事程序繁杂而放弃创业”的说法不一致,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3751630.html
相关试题推荐
PASSAGETWO[br]Whichgroupofpeopleweremorelikelytobuyahouseaccording
(1)JimandIreneWescottwerethekindofpeoplewhoseemtostrikethatsat
(1)JimandIreneWescottwerethekindofpeoplewhoseemtostrikethatsat
(1)Browsers,piecesofinternetsoftwarethatpeopleprobablyspendmoretim
(1)Browsers,piecesofinternetsoftwarethatpeopleprobablyspendmoretim
PASSAGEONEWhydidthegirlplaybasketballoverandoveragain?Peoplemayeat
(1)Firstthegoodnews:9in10peoplesaidtheyweresatisfiedwiththeirj
(1)Mostpeoplefeelstressatsometimeintheirlives.Somepeoplelikethi
(1)Mostpeoplefeelstressatsometimeintheirlives.Somepeoplelikethi
(1)Ayearago,mostpeoplewouldhavedrawnablankifaskedaboutZika.Sin
随机试题
Whichofthefollowingassetsaremostliquid?______.A、Passbooksavingsdeposits
赛牦牛是藏族的传统体育项目。同赛马一样,赛牦牛这项体育娱乐活动也具有一定的危险性,但是无论如何,赛牦牛的激烈场面和欢快气氛也从另一个侧面反映了高原藏族群众对美好
TheMonaLisaisshowingherage,museumcurators(馆长)inParissaidwhilea
Anybrainexerciseisbetterthanbeingatotalmentalcouchpotato.Butthe
下列与存货有关的成本中,其全年发生总额随订货批量增加而减少的有()。A.邮资
以下关于上市公司发行可转换公司债券的说法符合规定的有( )A.可转换公司债券的
按交易的性质划分,关联交易可以划分为()。 Ⅰ.经营往来中的关联交易 Ⅱ.
断面呈纤维性的是A.地骨皮B.秦皮C.香加皮D.桑白皮E.牡丹皮
固定电话资费通常有两种资费结构,包括()。A.初装费 B.二部资费 C.包月
影响总供给的基本决定因素是( )。 A.商品价格 B.生产成本 C.消
最新回复
(
0
)