首页
登录
职称英语
Online shopping has become a fashion now. What are the advantages or disadva
Online shopping has become a fashion now. What are the advantages or disadva
游客
2024-09-02
16
管理
问题
Online shopping has become a fashion now. What are the advantages or disadvantages of online shopping? Write a composition in NO LESS THAN 200 words on the following topic:
Online Shopping
You are to write in three parts.
In the first part, describe the trend of online shopping.
In the second part, analyze the benefits and harms brought by online shopping.
In the last part, bring what you have written to a natural conclusion or make a summary.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization, language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
Online Shopping
Online shopping has become a fashion trend. Due to its convenience, more and more young people choose online shopping—some even have got accustomed to it.
Online shopping enables us to acquire both goods and service at doorstep. Online stores provide wide range of products. Goods ranging from fruit to steak, from a book to an intensive training program, from a film ticket to a package tour can all be purchased without leaving home. We just need to click a button and we can get the things, which saves all the traffic jams, parking inconvenience and queuing time.
Nevertheless, while making our life more convenient and easier, online shopping may bring us problems as well. First, we can only see the pictures on the internet. The products we buy may not suit our needs. They may be of poor quality or fake products, which consume rather than save our time, energy and money to change them. Second, some online stores require us to pay the money first and send the things later. It’s dangerous because we don’t know whether they can be trusted or not. Last but not least, our personal information might be stolen.
In a word, there are both advantages and disadvantages of online shopping. While enjoying the convenience, we should also be careful.
解析
本题属于“比较对比型”作文,涉及的题材是“社会热点”。要求说明网上购物的利与弊,并提出自己相应的建议。根据题目要求,可谋篇布局如下:
第一段:简述网上购物已成为一种时尚,越来越多的年轻人选择网上购物。
第二段:指出网上购物的诸多好处及其存在的问题。第一,互联网上商品品种齐全、网购还可省去交通、停车、排队等麻烦;第二,假冒伪劣产品或骗局也有可能让我们损失惨重。
第三段:总结看法,在享受便利的同时,也要小心行事。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3740589.html
相关试题推荐
_____shouldnotbecomeaseriousdisadvantageinlifeandwork.(2010)A、Tobenot
Thefollowingarealldynamicverbs(动态动词)EXCEPT_____.A、becomeB、tapC、rainD、res
Anoldfashionhasdepartedquiteunregretted.Theitalicizedpartfunctionsas
Whales,severalspeciesofwhichfaceextinction,havebecomesubjectsofconsid
Whales,severalspeciesofwhichfaceextinction,havebecomesubjectsofconsid
Whales,severalspeciesofwhichfaceextinction,havebecomesubjectsofconsid
Whales,severalspeciesofwhichfaceextinction,havebecomesubjectsofconsid
Whales,severalspeciesofwhichfaceextinction,havebecomesubjectsofconsid
Signhasbecomeascientifichot【C1】______.Onlyinthepast20yearshavespeci
Signhasbecomeascientifichot【C1】______.Onlyinthepast20yearshavespeci
随机试题
[img]2021m8x/ct_ve01003002m_ehbreadf_0565_210831[/img][br]Whichorganizationi
It’sdifficulttoimaginetheseaeverrunningoutoffish.It’ssovast,so
施工质量保证工作是( )的行为。A.发包人 B.承包人 B.监理人 D.
某次数学竞赛准备22支铅笔作为奖品发给获得一、二、三等奖的学生,原计划一等奖每人
建设工程合同包括:()A.工程设计、监理、施工合同 B.工程勘察、设计、监
关于分项工程实测项目检验的相关规定中,表述不正确的是()。A.外观质量和质量保
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
下列属于和银行往来异常现象的是()。A.经营性现金流量持续为负值 B.将回笼
执业药师的执业行为规范不得有A.以贬低同行的专业能力和水平等方式招揽业务 B.
关于购买性支出和转移性支出对经济影响的说法,正确的是()A.购买性支出直接影响
最新回复
(
0
)