首页
登录
职称英语
Many tourists tend to believe that traveling abroad is an opportunity to rea
Many tourists tend to believe that traveling abroad is an opportunity to rea
游客
2024-09-01
39
管理
问题
Many tourists tend to believe that traveling abroad is an opportunity to reap great benefits. While others hold traveling abroad may cause lots of troubles. Does traveling abroad pay off? Read the excerpt carefully and write your response in NO LESS THAN 200 words, in which you should:
- summarize briefly the opinions about the issue, and then
- give your comment.
You should support yourself with information from the excerpt.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
Sam (The US)
I think by traveling you get to learn about different cultures first-hand. While you can always read a book about Thailand, there is something special about breathing in the stench of Durian fruit in person. Once you experience cultural differences firsthand, you can begin to understand where other people are coming from. Sandy (The UK)
Along with learning about a culture’s traditions and foods you can also immerse yourself in their language. Perhaps you studied French in school or maybe you’ve always wanted to learn Swahili. This is your time to go learn it and use it! Patrick (Germany)
I would not recommend traveling abroad. When traveling abroad, you usually don’t have insurance. Not having insurance means that if you get sick you can’t afford a doctor. Worse yet would be traveling in a third world country with very little medical care available. It means you are risking your life to traveling.
选项
答案
The Benefits of Traveling Abroad
As we have more money to dispose, we tend to enjoy our vacations abroad. Admittedly, many people believe that traveling abroad has a lot of benefits, among which are experiencing a country’s culture, traditions, foods and even learning its language. However, some people hold a different opinion. They argue that without a medical insurance, traveling abroad is equated with risking our lives. From my perspective, the advantages of traveling abroad over-weigh its disadvantages.
First of all, traveling abroad enables us to broaden our view. We are no longer confined to the landscape and culture of one nation. Instead, we will be greeted by exotic folk culture and sceneries, which will trigger us to learn more about the destination. Bit by bit, as we travel across many different nations, we will be more acutely aware of the varieties of cultures in the world. Secondly, traveling abroad is a character-building experience for us, especially for young people. A person who travels a lot is usually independent, tolerant and resilient. Because of the different customs and beliefs between the foreign culture and the home culture, one needs to adapt quickly to the local culture. "Do in Rome as the Romans do". Besides, the more you are exposed to the foreign lands, the more you are aware of the cultural differences. Therefore, you will be more tolerant with different people and customs along the way.
In conclusion, traveling abroad is advantageous. It brings you "seeing eyes" to see the ever-changing sceneries and an "open mind" to experience and embrace the world.
解析
本题的主旨是讨论出国旅行好还是不好。首先应当总结概括材料中的内容,再给出自己的意见——出国游好处大于弊端。文章可安排如下:
第一段:简要概括材料内容,提出自己的看法——出国游好处大于弊端。
第二段:列出理由论证观点。首先,出国游能让我们扩大视野;第二,出国游能塑造我们的性格。
第三段:总结全文,重申观点——出国游的好处多,主要好处是扩大视野、塑造性格。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3738626.html
相关试题推荐
Ibelieveengaginginpaidworkisacceptable______theconditionsaresafe,th
Xinchunreturnedfromabroadadifferentman.Theitalicizedpartfunctionsasa
[originaltext]MovementoftheEarthIfyouaretravelingforwardsinatrain,t
[originaltext]OldAgeManypeoplemistakenlybelievethatoldageisatimeof
Manypeoplebelievethatmarryingaforeignermakesiteasierforonetolea
Ithasbeenbelievedthatpeoplewhoreadforpleasurehavedevelopedimagin
Intoday’sjobmarket,applicantswhohavestudiedabroadarewidelywelcome
Xinchunreturnedfromabroadadifferentman.Theitalicizedpartfunctionsasa
Wedon’tbelievethatthenewsistrue,_____?A、isitB、doweC、isn’titD、don’t
NeverbelieveTom,whowassucha_______character.A、suspiciousB、graciousC、con
随机试题
从他的话音里。我能听出东西来。Icantellsomethingfromthetoneofhisvoice.汉语里“从……中听出……”中,实际
(l)TheWestlifestoryreallybeganwaybackinDecember1996whenthethree
WhatdoesthereporturgeAmericanstodo?[originaltext]TheUnitedStatesSurge
()是影响用户将信息需求转化为信息获取行为最关键的因素。A.用户所需信息的价值
金石学是宋代史学新开拓的领域,我国现存最早的金石学研究的专著是()。A.赵明诚
与算数表达式“(a+(b-c))*d”对应的树是()
私募基金运行期间,信息披露义务人应当在每年结束之日起()个月以内向投资者披露
大剂量碘剂A.抑制TSH释放 B.能抑制T4脱碘成T3 C.在体内生物转化后
对于油浸电流互感器,若线夹与设备连接平面出现缝隙,螺丝明显脱出,引线随时可能脱出
2022年3月15日,杭州2022年第19届亚运会重要配套工程合杭高铁湖杭段进入
最新回复
(
0
)