首页
登录
职称英语
(1)Life moves on—even in Tucson. The flowers and candles are being dismantle
(1)Life moves on—even in Tucson. The flowers and candles are being dismantle
游客
2024-08-31
47
管理
问题
(1)Life moves on—even in Tucson. The flowers and candles are being dismantled. The fresh golf courses are filled with winter visitors. The funerals that marked life here for two weeks are over.
(2)But it will be a long time before this desert community puts behind it, if it ever does, what happened in an instant on a sunny Saturday morning in front of a supermarket.
(3)On that day, at La Toscana Village strip mall, I peered past the police tape at the blood-smeared sidewalk and the covered bodies of the victims. I knew I had to focus and ask questions. I had to file a story. But I also had to stop for a minute to process my breaking heart.
(4)Nineteen people, including a 9-year-old girl, a federal judge and a member of Congress, had just been gunned down in my home town.
(5)In the past more than 25 years, I have seen the unspeakable many times. I wrote about the slaughter of 32 students inside their Virginia Tech classrooms. I reported on the random shootings of 13 people in the Washington area by two snipers (狙击手). I have covered countless murders of youths on the streets of the District.
(6)But I never expected to see this kind of tragedy here in my safe haven. Tucson was where I hiked with my husband on the trails of Sabino Canyon, the desert oasis in Coronado National Forest, and where I rode horses with my daughter near Saguaro National Monument, amid the cholla and ocotillo cactus. Here I breathed the clean desert air, especially intoxicating after a rain, filled with the fragrance of creosote and sage. Here I drove 15 minutes out of town to Gates Pass to watch the spectacular sunsets and then marvel at the big, starry Arizona sky. This was my city, a blend of Native American and Mexican culture, where the sun shines more days a year than anywhere else in the country.
(7)The world is filled with cities that are touched with senseless violence. And after the streets are swept clean, life goes on. People go back to work and to play. On the surface, it appears as if nothing really changed.
(8)But something has. Extreme acts of violence affect the psychological and social fabric of a community in subtle but important ways. The place where residents have felt safe doesn’t feel quite so safe anymore. Insecurity creeps in. Anxieties rise.
(9)I was here on the morning of the shootings visiting my mother, who moved to Tucson with my father in the 1950s. A childhood friend called to tell us she’d heard that Giffords had just been shot I called The Post and then, on instinct, as if I were still on the D.C.crime beat, raced to the scene—just two miles away.
(10)In the days that followed, my home town was transformed into a national media spectacle, complete with a camera-ready headline: "Tragedy in Tucson." Famous television anchors flew in and set up with my beloved Santa Catalina Mountains as their backdrop. Reporting the story was strange. It felt uncomfortable calling old friends for help and reaching out to Giffords’s rabbi, whom I’d known since she was a teenager, to urge her to share her experience at the lawmaker’s bedside.
(11)Growth and development had long ago changed Tucson. At the end of roads where there was once only desert, there are expensive sprawling homes, luxury resorts and strip malls, like the one where Jared Loughner pulled out his Glock 19. Making my way around Tucson, a flood of childhood memories came back, but now superimposed on them were images from the bloodbath.
(12)So, too, it is with those who live here. Their lives go on, but in ways big and small the city they call home is not quite the same as it was before. [br] What did the author least expect?
选项
A、The large number of people killed.
B、The death of the nine-year-old girl.
C、The fact that such shooting tragedies keep happening.
D、The fact that the tragedy happened in his hometown.
答案
D
解析
第6段第1句中的I never expected对应,题干中的least expect,表明最让作者料想不到的是悲剧发生在自己的家乡,因此,本题应选D。根据第5段可知,作者之前就见过死伤人数更多的屠杀事件。因此选项A不正确;选项B在第4段提及。选项C可根据第5段归纳出来,但这两个选项都非题目所问,作者在原文只是对此感到痛心,但没有提及这是否最让其意想不到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3738033.html
相关试题推荐
Thedaisy-likeflowersofchamomilehavebeenusedforcenturiesto_____anxiety
WhichofthefollowingisINCORRECT?A、Abitofflowers.B、Fewwords.C、Thiswork
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Thereareflowersonboththesi
PASSAGEONE[br]Whyaretheflowersandcandlesbeingdismantled?Becausethefu
PASSAGEONE[br]WhydidHippiesgiveflowerstopeople?Becausetheywantedtoc
(1)Lifemoveson—eveninTucson.Theflowersandcandlesarebeingdismantle
(1)Lifemoveson—eveninTucson.Theflowersandcandlesarebeingdismantle
(1)Springishere:flowersareinbloom,birdsongfillstheair,andtheinb
(1)Springishere:flowersareinbloom,birdsongfillstheair,andtheinb
Thedaisy-likeflowersofchamomilehavebeenusedforcenturiesto________anx
随机试题
[originaltext]M:Goodmorning,Mrs.Smith.Welcometoourtoday’sshow.W:Than
InApril1995,ayoungChinesechemistrystudentatBeijingUniversitylaydy
WehavebothEnglishandChineseversionofthecontractandbothofthemcould
康复治疗技术的()是指让患者在意识控制下训练,在神经系统中形成预编程序、自动的多
了解患者体征的最基本的方法是()A.视诊、触诊、叩诊、听诊 B.问诊 C.实
股票的绝对估值方法包括()。 Ⅰ.实物期权定价法 Ⅱ.资产评估法 Ⅲ.现金
第二产业增加值大约比第一产业与第三产业的和还多()。A.290亿元
A.六味地黄丸 B.当归地黄饮 C.小营煎 D.八珍汤 E.大补元煎治疗
下述各项中哪项是错误的A.雌孕激素属甾体激素 B.卵巢主要合成雌二醇、雌三醇及
①出台政策救市②市场需求减弱⑧产品价格下跌④金融风暴爆发⑤全球经济低迷A
最新回复
(
0
)