首页
登录
职称英语
Remarkable People What makes a person remarkable? Th
Remarkable People What makes a person remarkable? Th
游客
2024-08-20
55
管理
问题
Remarkable People
What makes a person remarkable? The word "remarkable" means "【D1】______"or "worthy of notice. " A remarkable person, then, is someone who is unusual, who is worthy of our noticing. Of course being "unusual" or "worthy of notice" does【D2】______ mean being famous or【D3】______. Many famous people are not remarkable, and many people who are truly remarkable are not famous.
These people are remarkable because all of them,【D4】______and then worked hard to achieve them. Perhaps that is the【D5】______of remarkable【D6】______people with the courage, strength and perseverance to work—and keep on working—toward something that they【D7】______. As booker T. Washington once said, " Success is to be measured not so much by the【D8】______that one has reached in life as by the【D9】______which he has overcome while trying to succeed.
We can learn a great deal from people we consider to be remarkable. We can【D10】______by their work and their way of being because they enable us to see what is possible in one’s life. [br] 【D4】
Remarkable People
What makes a person remarkable? The word remarkable means "notably unusual" or "worthy of notice. " A remarkable person, then, is someone who is unusual, who is worthy of our noticing. Of course, being "unusual" or "worthy of notice" does not necessarily mean being famous or well known. Many famous people are not remarkable, and many people who are truly remarkable are not famous.
These people are remarkable because all of them set difficult goals and then worked hard to achieve them. Perhaps that is the measure of remarkable individuals: people with the courage, strength and perseverance to work—and keep on working—toward something that they believe in. As booker T. Washington once said, " Success is to be measured not so much by the position that one has reached in life as by the obstacles which he has overcome while trying to succeed. "
We can learn a great deal from people we consider to be remarkable. We can be inspired by their work and their way of being because they enable us to see what is possible in one’s life.
选项
答案
set difficult goals
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3728301.html
相关试题推荐
RemarkablePeopleWhatmakesapersonremarkable?Th
RemarkablePeopleWhatmakesapersonremarkable?Th
RemarkablePeopleWhatmakesapersonremarkable?Th
RemarkablePeopleWhatmakesapersonremarkable?Th
RemarkablePeopleWhatmakesapersonremarkable?Th
RemarkablePeopleWhatmakesapersonremarkable?Th
FollowingthewarmreceptionoftheEnglishversionofPeople’sLiterature,
FollowingthewarmreceptionoftheEnglishversionofPeople’sLiterature,
FollowingthewarmreceptionoftheEnglishversionofPeople’sLiterature,
FollowingthewarmreceptionoftheEnglishversionofPeople’sLiterature,
随机试题
WhatdoestheJusticeDepartmentaccusetheindustry?[originaltext]Closing
[originaltext]AgrowingnumberofAmericanuniversitiesaredroppingtheen
ScientistsQuestionPossibleNanotechRisksMore
下列关于利息备付率指标的说法,正确的是()。A.利息备付率表示可用于还本付息
以下哪项符合足月儿的外观特点A.指甲未达指尖 B.耳廓软、耳舟不清楚 C.头
包茎、包皮过长的危害及护理要点是什么?
麻黄平喘的有效成分是A:麻黄碱B:黄酮类C:桂皮油D:小檗碱E:绿原酸
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
银行市场定位策略中,()是一种真正“双赢”的定位。A:利益定位策略B:形象定位
工程项目管理组织机构采用直线制形式的主要优点是( )。A.管理业务专门化,易提
最新回复
(
0
)