首页
登录
职称英语
Teen fashion magazines are the new craze.The teen magazine market is ex
Teen fashion magazines are the new craze.The teen magazine market is ex
游客
2024-08-14
13
管理
问题
Teen fashion magazines are the new craze.The teen magazine market is expanding rapidly in Hong Kong as teens start paying more attention to fashion.In the past, the fashion magazine market was focused mainly on the 20 ~ 35 age group, but now there are magazines for teens, MC Sister, Non-no and Amoeba are all examples.The message is "be young and be yourself.
Many teens find that these magazines are really attractive.They are relatively cheap, costing between $25 and $45, and so are affordable for young people.The magazines focus on youth fashion and teen lifestyles, thus completely suiting teens’ tastes.And the magazines provide information on prices and the best places to buy clothes."The magazines are great; they give you tips on cheap ways to look fashionable and where to get the best deals," says Mary Yu, a 16-year old from Kowloon Tong.
The models in the magazines are also young and most are not famous fashion models either.The magazines know that teens like to see other teens, so they use young girls who generally have no experience as models and who would like to give it a try."We use all sorts of different models; we advertise in the magazine for girls and boys.Our readers like it, " says Andy Lam, a fashion director, "because we show real people who have their own style, haircut and look.It makes the magazine more interesting."
But teachers and parents are often not so keen on the new magazines, worrying that they encourage teens to pay too much attention to fashion and the way they look rather than who they are, and thus they tend to ignore their studies.The other worry is the amount of money young people spend on fashion, dyeing their hair and buying the latest platform shoes.The costs of being fashionable are high and, in most cases, it’ s the parents who have to pay for it.
[br]
选项
答案
Relatively low prices
解析
由表格左列Attractions可定位至文中第二段。第二段是围绕“这些杂志为什么这么有吸引力”展开说明的。根据空缺处后“being affordable for young people”定位至文中第二段第二句“They are relatively cheap, costing between $25 and $45, and so are affordable for young people.”可知,“这些杂志相对比较便宜(relatively cheap),售价为25美元至45美元,(所以)许多年轻人都负担得起。”由于空缺处应填入名词词组,故本空填“Relatively low prices(相对比较低的价格)”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3718807.html
相关试题推荐
Teenfashionmagazinesarethenewcraze.Theteenmagazinemarketisex
Teenfashionmagazinesarethenewcraze.Theteenmagazinemarketisex
[originaltext]Youarewalkingroundthemarketwhenyouhearthiswomantal
Whenthetelevisionisgood,nothing—notthetheater,notthemagazines,or
Whenthetelevisionisgood,nothing—notthetheater,notthemagazines,or
Whenthetelevisionisgood,nothing—notthetheater,notthemagazines,or
Whenreadingamagazine,mostpeopleskimitfirst,readingaparagraphortwo.
Whenreadingamagazine,mostpeopleskimitfirst,readingaparagraphortwo.
Whenreadingamagazine,mostpeopleskimitfirst,readingaparagraphortwo.
Whenreadingamagazine,mostpeopleskimitfirst,readingaparagraphortwo.
随机试题
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,transl
[originaltext]M:Goodmorning,Mrs.Black.IthinkyouknowalreadythatIwant
Picasso’sartwasnotjustapleasantdistraction.Theartistbelievedthat
TravelingonBritishpublictransportcouldbecomeapleasurable,artistica
W:Excuseme,doyouhavesomechangeforadollar?M:________A、Whydoyouwant
Mostofmyclassmateswouldlikethatjob,therefore,____________(要得到那份工作,竞争将会很
行为主义心理学的创始人是()。A.华生 B.铁钦纳 C.詹姆斯 D.罗杰
建设工程施工项目可以不实行监理范围有()。A.国家重点建设工程 B.小型公用
因隔离开关传动机构本身故障而不能操作的,应()处理停电;自行;带电处理;以后
风痰阻络可导致的异常舌象有A.强硬舌 B.痿软舌 C.歪斜舌 D.颤动舌
最新回复
(
0
)