首页
登录
职称英语
When a customer finds that an item he bought is faulty or does not live, up
When a customer finds that an item he bought is faulty or does not live, up
游客
2024-08-04
43
管理
问题
When a customer finds that an item he bought is faulty or does not live, up to the manufacture’s claim for it, the first step is to present the warranty(保单)or any other helpful records at the store of purchase. In most eases, this action will produce results. However, if it does not, there are various means the consumer may use to gain satisfaction.
A simple and common method used by many consumers is to complain directly to the store manager. In general, the"higher up"the consumer takes his complaint, the faster he can expect it to be settled. In such a case, it is usually settled in the consumer’s favor, if he has a just claim.
Complaining is usually most effective when it is done politely but firmly, especially when the consumer call demonstrate what is wrong with the item. If this cannot be done, he will succeed best by presenting specific information as to what is wrong, rather than by making general statements. The store manager may advise the consumer to write to the manufacturer. If so, the consumer should do this, stating the complaint as politely and as firmly as possible, but if a polite complaint does not achieve the desired result, the consumer can go a step further. He can threaten to take the seller to court or report the seller to a private or public organization responsible for protecting the consumer’s rights. [br] When a customer finds that his purchase has a fault in it the first thing he should do is to______ .
选项
A、write a firm letter of complaint to the store of purchase
B、show some written proof of the purchase to the store
C、complain personally to the manager
D、threaten to take the matter to court
答案
B
解析
细节题。第一段第一句“the first step is to present the warranty(保单)or any other helpful records at the store of purchase”得知维权第一步是出示购买商品的书面凭证。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3704909.html
相关试题推荐
Salesperson:CanIhelpyou,sir?Customer:Yes,Iboughtthiswatchfromyoula
[originaltext]A:Right,let’shavealook.Oh,no.B:What’sthematter?Faulty
Customer:Iwouldliketobuyabottleofcleansingmilk.Canyourecommendmes
Simonboughtasecond-handcarwhichisoneofthenewmodels.[br][originalte
Simonboughtasecond-handcarwhichisoneofthenewmodels.[br][originalte
Thechartsbelowshowthenumberandtypesofbooksboughtbymenandwomenand
Therestaurantownerboughttwohundredpoundsofpotatoeswhichcontain99%wat
Assistant:Goodmorning,MegaMusicStore.CanIhelpyou?Customer:Hello,___
—Idon’tliketocomplain,butIboughtthiscameralastweekandit’sstopped
WhoaremaincustomersoftheBlackBerry?[originaltext]Blackberrysaleshaveso
随机试题
Inmostpeople’smind,growthisassociatedwithprosperity.Wejudgehowwe
Whatdoconsumersreallywant?That’saquestionmarketresearcherswouldlo
[audioFiles]audio_eusm_j02_001(20082)[/audioFiles]A、Allthedressesinthatsec
TherecentannouncementthatGPs(全科医生)maysendpatientswithdepressionaway
Lastyear’seconomyintheUnitedStatesshouldhavewontheOscarforbest
机动车驾驶证遗失的,机动车驾驶人应当向机动车驾驶证核发地或者核发地以外的车辆管理
注入大量低渗溶液可导致A.红细胞聚集 B.红细胞不变 C.红细胞皱缩 D.
漏斗骨盆,出口6.5cm,若估计胎儿体重为3500g以上,其分娩方式应为A.胎吸
入汤剂宜包煎的药物是A旋覆花 B白芥子 C苦杏仁 D苏子 E前胡
上牙槽神经阻滞麻醉后,允许拔牙的时机是A.腭侧牙龈感觉丧失后 B.颊侧牙龈感觉
最新回复
(
0
)