首页
登录
职称英语
Walking is a great way to get in shape without breaking the bank(it’s free a
Walking is a great way to get in shape without breaking the bank(it’s free a
游客
2024-08-02
60
管理
问题
Walking is a great way to get in shape without breaking the bank(it’s free and you do it every day). But there are other benefits to this exercise that you may not have realized. Here are some fun facts to encourage you to lace up your walking shoes.
In his book, The Lost Art of Walking, Geoff Nicholson praises the virtues of walking, and explains how and why we walk. Besides providing physical, psychological and social benefits, this simple, free activity can transform your life, he suggests. In his opinion, walking can promote good health, keep you mentally refreshed, allow for social bonding and let you see the world around you.
From a health perspective, walking is the key to managing weight, controlling blood pressure, and reducing the risk of a stroke, breast cancer, diabetes(糖尿病)and other diseases. A brisk daily walk lengthens your life, decreases the risk of depression and improves your mood and sense of well-being.
From a psychological viewpoint, walking offers an opportunity to clarify thoughts, to solve problems and to reduce stress. If you establish a rhythm that is relaxing and peaceful, walking can also become a form of meditation(思考).
Walking regularly with someone else enables a friendship to blossom as the pair of you exercise. You can also schedule regular walk "dates" with your spouse or partner and use the time to discuss issues without distractions.
Also, the best way to explore some of the world’s great cities—such as New York, London, Paris and Rome—is on foot. Walking stimulates the senses and enables you to enjoy a rich engagement with life around you. According to Nicholson, the poet William Wordsworth toured round the world seven times during his lifetime. Wordsworth reputedly delighted in the simple truth that "going for a walk is an invitation for surprise". [br] Walking can be good to people’s psychological health because______.
选项
A、it will make them establish a rhythm
B、it will help them reduce their problems
C、it will give them a chance to think about their problems
D、it will make them feel happy
答案
C
解析
由题干中的psychological health定位到第四段第一句。该句提到,从心理学角度看,步行为我们提供了一个理清想法、解决问题并减少压力的机会。由此可知,从有利于一个人的心理健康的角度来看,步行的益处在于让人有时间思考问题。C)表述与此句意思相同,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3703007.html
相关试题推荐
Coincidingwiththegroundbreakingtheoryofbiologicalevolutionproposedby
Coincidingwiththegroundbreakingtheoryofbiologicalevolutionproposedby
_______wehadnotmadeanymistakesinthecalculations!A、ButforB、WithoutC、Le
Lisathinksonecanenjoyaholidaywithoutspendingalot.[br][originaltext]
Lisathinksonecanenjoyaholidaywithoutspendingalot.[br][originaltext]
Lisathinksonecanenjoyaholidaywithoutspendingalot.[originaltext]W:Hi,
如果生活中没有时不时的冒险,那便太无趣了。(odd)Lifewouldbetoodullwithouttheoddadventurenow
Wecandowithoutluxuriesandentertainment.However,food,shelter,andclothi
TheRealWalkersCompanyoffersaselectionofsmallgroupwalkingholidays
TheRealWalkersCompanyoffersaselectionofsmallgroupwalkingholidays
随机试题
Almosteverynewinnovationgoesthroughthreephases.When【C1】________intr
对孩子的个性培养也是非常重要的,做父母的不要强迫孩子做不想做的事。现在的父母望子成龙,总是为孩子设计出一条光明大道,他们常根据自己的喜好规定孩子应该做什
简答题:根据所给材料回答问题。(凡要求作选择回答的问题,应将与所选选项对应的字母
完全性喉返神经麻痹患者,其声带固定于:()A.正中位 B.旁正中位 C.
A.仅从个人兴趣或追逐个人利益出发选择研究课题是不道德的 B.由个人完成发明创
患者,男性,23岁,包皮上翻未及时复位造成包皮嵌顿3天。查体:包皮内板明显充血、
下列关于强心苷中毒后抢救的叙述,不正确的是A.房室传导阻滞,用普萘洛尔 B.对
(2018年11月)内部提拔、工作调换、工作轮换、重新聘用、公开招募,属于(
睛明穴最善于治疗A.眉棱骨痛 B.偏头痛 C.目赤肿痛 D.牙痛
产品目标客户信息的内容主要包括()。A.客户风险承受能力 B.客户资产规
最新回复
(
0
)