首页
登录
职称英语
I hate driving. I hate the traffic, the confusing design of highways in my c
I hate driving. I hate the traffic, the confusing design of highways in my c
游客
2024-08-02
47
管理
问题
I hate driving. I hate the traffic, the confusing design of highways in my city and the long periods of sitting with nothing tc do but listen to the radio. Besides, I am a nervous, slow driver, fearful of other cars and distracted drivers.
But I live in a spacious Southwestern city with limited public transportation and intense heat that makes long-distance walking or biking tough for much of the year. So driving is a fact of life for me.
My fears, though, have only been further confirmed by a sad series in The New York Times called "Driven to Distraction" about the dangers of using cellphones and of texting while driving. One article cited a new study, by the Virginia Tech Transportation Institute, which found that when truck drivers texted, their collision risk was 23 times greater than when not texting.
Another article cited research that drivers using phones are four times as likely to cause a crash as other drivers—and that driving while talking on a cell is akin(类似的)to being legally drunk. Hands-free devices, meanwhile, don’t eliminate these risks, according to studies. In fact, they may worsen them by giving drivers a false sense of security.
Because I’m such a weak driver, I try not to talk or answer my phone on the road unless it’s urgent or traffic is at a standstill(停止). But for many people, especially those with long commutes and important business to take care of, talking or texting while driving is common, and perhaps necessary. I am amazed by how man)interviews I’ve conducted for articles with subjects talking to me while driving: I can sometimes hear the sound of horns and the music of NPR(美国国家公共广播电台)turned down in the background. [br] What can be inferred from the passage?
选项
A、The author hates driving but he has to drive.
B、The author likes the design of highways in his city.
C、The author always uses cellphones while driving.
D、The author always interviews people while driving.
答案
A
解析
本文首段指出,作者讨厌开车,并给出了一些讨厌开车的原因。第二段接着指出,因为作者生活和工作需要不得不开车,由此可知A)符合文意。第二段末句中的a fact of life意为“无法改变的事实”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3701879.html
相关试题推荐
AboutfortypercentofallemailtrafficintheUnitedStatesisspam,andt
AboutfortypercentofallemailtrafficintheUnitedStatesisspam,andt
Jianzhiisthefirsttypeofpapercuttingdesign,sincepaperwasinventedb
Jianzhiisthefirsttypeofpapercuttingdesign,sincepaperwasinventedb
Everyweekday,airpollutionandtrafficjaminthecityyoustayinareatthei
Hisbusinessskill________herflairfordesign.A、commencesB、compensatesC、compl
MargaretGouldStewarthasdesignedforsomeofthegiantsoftheInternet,
MargaretGouldStewarthasdesignedforsomeofthegiantsoftheInternet,
MargaretGouldStewarthasdesignedforsomeofthegiantsoftheInternet,
Hisbusinessskill________herflairfordesign.A、commencesB、compensatesC、compl
随机试题
Becausethismonthhasbeenunusually______,myteamandIhavebeenabletota
Maryregretted()toJohn’sbirthdaypartylastSunday.A、notgoingB、nottogoC、
Televisionisnowplayingaveryimportantpartinourlife.Buttelevision,
Aneverincreasingnumberofcompaniescometorealizetheimportanceofpub
Peanutsareoneoftheworld’smostnutritiousfoods.Peanutscontainp
PartyA:ShanghaiInternationalTradeCorporationPartyB:BritishAARBankGro
C提示:把Ω化为球坐标系下的三次积分。被积函数代入直角坐标与球面坐标的关系式x2+y2+z2=r2,体积元素dV=γ2sinφdrdθdφ。
下列各项中,关于货币具有时间价值的原因有( )。A.生产与制造产生了货币的时间
既属六腑,又属奇恒之腑的是A.胃腑 B.大肠 C.胆腑 D.小肠 E.三
生产准备费是指新建企业或新增生产能力的企业,为保证竣工交付使用进行必要的生产准备
最新回复
(
0
)