首页
登录
职称英语
The London Underground (usually called" the tube")is the biggest subway sys
The London Underground (usually called" the tube")is the biggest subway sys
游客
2024-08-01
51
管理
问题
The London Underground (usually called" the tube")is the biggest subway system in the world. It is also the fastest way to travel in the city. The network consists of nine major routes (路线), called" lines".
You can buy tickets at any underground station, at a ticket office, or from a ticket machine. Some of the ticket machines require exact money. All of the machines display" Change given" or "Exact money only" signs. The price of the ticket depends on the length of the trip. The longer the trip, the higher the cost of the ticket.
Trains stop at all stations. On some trains, passengers need to press a button to open doors. Every underground train car has maps that show all the stations on the line you are traveling on. There is a map of the whole underground system in every station.
Smoking is not allowed on underground trains or in stations. [br] A map of the whole underground system can be found in ______.
选项
A、every train
B、every station
C、some train cars
D、some ticket offices
答案
B
解析
本题仍然是考查对文章细节内容的掌握,根据第三段第三句“Every underround train car has maps that show all the stations on the line you are traveling on。”整个铁路系统的地图可以在任何一个地铁站找到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3700682.html
相关试题推荐
TheLondonUnderground(usuallycalled"thetube")isthebiggestsubwaysys
TheLondonUnderground(usuallycalled"thetube")isthebiggestsubwaysys
TheLondonUnderground(usuallycalled"thetube")isthebiggestsubwaysys
TheLondonUnderground(usuallycalled"thetube")isthebiggestsubwaysys
Whensomeoneissickathome,themotherusuallymakestheflintdiagnosis(诊断
Whensomeoneissickathome,themotherusuallymakestheflintdiagnosis(诊断
Whensomeoneissickathome,themotherusuallymakestheflintdiagnosis(诊断
Whensomeoneissickathome,themotherusuallymakestheflintdiagnosis(诊断
Theopeningoftheinterviewusuallylasts______.[br]Somegoodinterviewerso
[originaltext]W:CanIbuytwoticketstoLondonfortonight?M:Allright,24
随机试题
[originaltext]TheParisagreementtocurbclimatechangecallsforadramat
TheCommissionisexpectedtoproposeallowingpeopletochoosewhichlegal
Idreamofbeingawriter.ButIamafraidmaybeitisjustapipedream.Theun
Forthispart,youareallowedtowriteacompositiontellingaboutyourpersona
Intelligencemakesforbetterleaders-fr
在计算机系统中,()是指在CPU执行程序的过程中,由于发生了某个事件,需要
局部兴奋产生是由于()。A.刺激使细胞膜超极化 B.直接使细胞膜去极化 C
田野:小麦:麦粒( )。A.水塘:鲤鱼:鱼子 B.林场:树木:枯枝 C.牧
共用题干 一般资料:求助者,女性,29岁,国外某企业研究人员。案例介绍:求助者
男,27岁。头晕1周,加重伴乏力、心悸、牙龈出血就诊。查体:BP165/105
最新回复
(
0
)