首页
登录
职称英语
Almost everyone in the world uses oil in some way. Without oil, the world wil
Almost everyone in the world uses oil in some way. Without oil, the world wil
游客
2024-07-29
59
管理
问题
Almost everyone in the world uses oil in some way. Without oil, the world will stop, so men look for it everywhere. They drill for oil in the deserts, in mountains and under the sea. Quite often they find nothing, but the search for oil always goes on. Oil is very important because none of our machines can run without it. Big ships carry oil everywhere. Perhaps the oil in your bicycle or in your father’s car has come from somewhere far away. Perhaps it has come from Iraq (伊拉克) or Venezuela (委内瑞拉). Cars and bicycles need oil, and so do many other things. How many things can you name?
选项
A、Most people use
B、Hardly anyone uses
C、All people
D、Few people use
答案
A
解析
细节题。问题是:“有多少人需要使用石油?”从文章中第一段的第一句话可以得知,石油的使用几乎遍及全世界,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3697212.html
相关试题推荐
Almosteveryoneintheworldusesoilinsomeway.Withoutoil,theworldwil
[originaltext]Hello,everyone!Whoisondutytoday?[/originaltext][audioFiles
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedsfriends.Weallliketofeelclosetosomeone.Itisnicetoh
Itisstillunusualtogetasatisfactoryjobwithoutajobinterview.A、未经求职面试就得
(fortunate)______,everyonepassedtheexaminationlastterm.Fortunately原句中需要填入
Itis,everyoneagrees,ahugetaskthatthechildperformswhenhelearnsto
Weareexcitedtolearnthateveryonecanvisitthenewly-builtmuseumforfree.
随机试题
【S1】[br]【S3】删除more这里more是多余的,因为“我”还没有向Jim介绍过自己。所以应删掉more。
Theachievementsofthegreatestmindsinsciencecouldneverhavebeenreached
A.additionalB.ideallyC.alteredD.personalE.likelyF.excessiveG
A—securitiesbusinessI—investmenttrustB—stockexchangecorporationJ—stock-jo
Organisedvolunteeringandworkexperiencehaslongbeenavitalcompaniont
Whatcandogssee?Theanswertothisquestionisdisappointing;dogs【C1】___
Youneverseethem,butthey’rewithyoueverytimeyoufly.Theyrecordwhe
下列各项关于处置金融类不良贷款的主要环节的说法中正确的有()。A.收购环节
男患者,62岁,糖尿病病史12年,颈部一痈溃破,经抗生素治疗2周末见好转,近日体
如果全球变暖的趋势持续下去,各类粮食作物的害虫会变得更为活跃。而对于绝大多数害虫
最新回复
(
0
)