首页
登录
职称英语
January 31, 19992701 Meadow LaneBrooklyn, New York 11212Box 210New York Time
January 31, 19992701 Meadow LaneBrooklyn, New York 11212Box 210New York Time
游客
2024-07-28
50
管理
问题
January 31, 1999
2701 Meadow Lane
Brooklyn, New York 11212
Box 210
New York Times
New York 100036
Dear sir,
This letter is in response to your advertisement in the Monday, January 31, New York Times.
I believe that I may have the qualifications you are seeking. I have worked in advertising for six years, beginning as a secretary and working my way up to my current position as an administrative assistant with a major Madison Avenue Agency. My responsibilities include preparing dossiers (档案材料) on clients and product research, typing and light editing of progress reports, and client contact, primarily by telephone. Although I am happy with my current position, I am seeking a position that will afford me greater opportunity for client-liaison (客户联络) work.
If you feel that I have the experience and skills you require, I would very much like to meet with you personally to discuss the job. I am enclosing a copy of my resume, which further details my work experience. I look forward to meeting with you.
Sincerely,
Jeanne Howell
Qualifications:
Having worked in advertising (46)
Beginning as (47)
Current position (48)
A position in New York Times will give me greater opportunity for (49)
My resume will tell you more about my (50)
[br]
选项
答案
an administrative assistant
解析
细节题。答案可以在原文第二段第二句中直接找到。“... my current position as an administrative assistant with a major Madison Avenue Agency.”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3696351.html
相关试题推荐
January31,19992701MeadowLaneBrooklyn,NewYork11212Box210NewYorkTime
January31,19992701MeadowLaneBrooklyn,NewYork11212Box210NewYorkTime
January31,19992701MeadowLaneBrooklyn,NewYork11212Box210NewYorkTime
January31,19992701MeadowLaneBrooklyn,NewYork11212Box210NewYorkTime
January26,2005ToWhomItMayConcern,Basedonthe4thannualmeetingofS
January26,2005ToWhomItMayConcern,Basedonthe4thannualmeetingofS
January26,2005ToWhomItMayConcern,Basedonthe4thannualmeetingofS
ActivitiesProgrammeTIMEANDPLACEJanuary24-30Jan.24-30,8:00a.m.~5:00
ActivitiesProgrammeTIMEANDPLACEJanuary24-30Jan.24-30,8:00a.m.~5:00
ActivitiesProgrammeTIMEANDPLACEJanuary24-30Jan.24-30,8:00a.m.~5:00
随机试题
Excusemeforcallingyouso______intheevening.A、lateB、latelyC、laterA考查形容词用
[originaltext]M:Ireallyappreciateyourfillingmeinonyesterday’slecture.
Runningisthemostpopularformofexercisebecauseitrequireslittletraining
下列对于各级管理层职责的描述不正确的是:A.审计委员会需要对公司内部控制评价工作
某三跨框架结构,抗震等级为二级,边跨跨度为5.7m,框架梁截面宽250mm,高6
以下关于银行承兑汇票的说法,正确的有()。多选题]以下关于银行承兑汇票的说法
一般情况:求助者,女,21岁,学生,相貌出众,因害怕异性的身体接触前来咨询。
因大型工程建设引起大规模移民可能增加的不安定因素,在工程寿命周期成本分析中应计算
(2020年真题)根据《招标投标法实施条例》,属于工程建设项目的有( )。A.
下列关于会计等式“收入-费用=利润”的表述中,正确的有()。A:它是编制资产负债
最新回复
(
0
)