首页
登录
职称英语
Man has a big brain. He can think, learn and speak. Scientists used to think
Man has a big brain. He can think, learn and speak. Scientists used to think
游客
2024-07-26
50
管理
问题
Man has a big brain. He can think, learn and speak. Scientists used to think that man is different from animals because he thinks and learns. They know now that animals-dogs, rats and birds—can learn. So scientists are beginning to understand that men are different from animals because they can speak. Animals cannot speak. They make noises when they are afraid, or hungry, or unhappy. Apes(类人猿)are our nearest cousins. They can understand some thing more quickly than human beings, and one or two have learned a few words. But they are still different from US. They can never think about the past or the future. Language is a wonderful thing. Man has been able to develop civilization because he has language. Every child call speak his own language very well when he is four or five—but no animal learns to speak. How do children learn? Scientists do not really know. What happens when we speak? Scientists do no really know. They only know that man can speak because he has a big brain. [br] Now, scientists still don’t really know______.
选项
A、whether animals can think about the past and the future
B、how children learn and what happens when we speak
C、why animals can understand some things more quickly than human beings
D、at what age, a child can speak his language very well
答案
B
解析
细节题。由文章后面几句“How do children learn? Scientists do not really know. What happens when we speak? Scientists do not really know. ”可总结出答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3693296.html
相关试题推荐
Manhasabigbrain.Hecanthink,learnandspeak.Scientistsusedtothink
Manhasabigbrain.Hecanthink,learnandspeak.Scientistsusedtothink
Scientistshavediscovered14kindsofvitamins.Ifwedonotgetenoughof
Scientistshavediscovered14kindsofvitamins.Ifwedonotgetenoughof
Themoreyoupractice,the(good)______youspeak.better句子意为:你练习得越多,说得就越好。the+比较
Scientistsareeagertotalkwithotherscientistsworkingonsimilarproblems.
Cantreestalk?Yes,butnotinwords.Scientistshavereasontobelievetha
Cantreestalk?Yes,butnotinwords.Scientistshavereasontobelievetha
Cantreestalk?Yes,butnotinwords.Scientistshavereasontobelievetha
Bytheendofthiscentury,thescientists(discover)______acureforthedise
随机试题
DECIBEL:SOUND::A、color:lightB、wavelength:spectrumC、newton:forceD、altit
Wehavetoworkevenharderthoughwefeelquite______oursuccess.A、secureof
Populationsofwell-lovedspeciessuchastheturtledove,nightingaleandc
免疫荧光呈线形的肾炎是()A.肺出血肾炎综合征 B.膜性增生性肾炎
采用圆锥动力触探试验确定某桥涵地基的承载力,已知该地基为碎石土,桥涵地基的最小边
关于基本信贷分析,下列说法正确的是( )。A.如果借款人存在不良的还款记录,银
处方的调配程序是A:审方→计价收费→调配→复核→发药B:审方→调配→计价收费→
经营财产保险业务的保险公司当年自留保险费,不得超过其实有资本金加公积金总和的()
实行取脂定价策略,要有支持高价的商品特性,这些特性主要包括( )。 A.产
教育在人的发展中起决定性作用。
最新回复
(
0
)