首页
登录
职称英语
Acquaint Millions of People with Your Products Fast by
Acquaint Millions of People with Your Products Fast by
游客
2024-07-10
63
管理
问题
Acquaint Millions of People with Your
Products Fast by Promoting on Cable
With Cable promotions!
Cable television promotion is fast becoming one of the most widespread and effective mediums for advertising in the world. With an ability to access an international viewer ship of more than 120 million households in North America, Europe, and Asia, Cable Promotions is the world’s retail outlet of the air. Cable viewers are rich consumers and often impulsive buyers, and cable television advertising has far fewer regulations than regular broadcast television.
If you have a product that you want to promote, consider today’s technology and the potential it holds for increasing your sales. Phone Cable Promotions today at 555- 6 000. Let us tell you how we can hell you double, triple, or even quadruple(四倍的) your sales.
Advertiser: (46)
Cable television promotion is a (47) for advertising in the world.
Cable television advertising has an advantage over (48)
Cable Promotions says it can help advertisers to increase sales by (49) percent.
Purpose of the Advertisement: seeking for (50)
选项
答案
Cable Promotions
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3670678.html
相关试题推荐
Peopleuselanguagetoexpresstheirideas,thoughts,feelings,etc.,andallth
Whydoesseawaterbecomesalty?Becausepeoplethrow__________intotheoceana
Whendidpeoplebegintohuntwhales?Peoplebegantohuntwhalessinceabout___
Classesareagoodwaytomeetotherpeoplewhowanttolearnthesamelanguage
AcquaintMillionsofPeoplewithYour
AcquaintMillionsofPeoplewithYourProductsFastby
AcquaintMillionsofPeoplewithYourProductsFastby
AcquaintMillionsofPeoplewithYourProductsFastby
AcquaintMillionsofPeoplewithYourProductsFastby
Allthepeopleinthecityareopposed______thecommittee’splan.A、atB、forC、
随机试题
YouknowmynameisLiLei.Lookattheblackcar.It’smyfather’scar.Myfath
Readthistexttakenfromanarticleaboutadvertising.Choosethebestsentence
【B1】[br]【B9】A、dishesB、foodsC、coursesD、mealsD第二段第一句话的含义是“英格兰人通常一天吃三顿饭”。[A]d
结合上下文,说说下列语句的修辞手法和表达效果。 1.辽阔的海洋,昔日是生命的摇
三相功率不守恒的是()A.有功功率 B.无功功率 C.视在功率 D
员工绩效考核的流程不包括()。A:进行技术准备 B:收集有关考核资料 C:绩
假设某总体服从正态分布N(12,4),现从中随机抽取一容量为5的样本X1,X2
将(11010010.01010100)2表示成十六进制数是: A.(D2
在金融行业,WTO的一般性原则包括()。 A.自由竞争原则B.最惠国待遇原
某进出口公司2021年5月进口摩托车,成交价共计27万元,该公司另支付入关前的运
最新回复
(
0
)