首页
登录
职称英语
When did the scientists learn a great deal about sleep and dreams? In_________
When did the scientists learn a great deal about sleep and dreams? In_________
游客
2024-07-04
58
管理
问题
When did the scientists learn a great deal about sleep and dreams?
In__________. [br]
In the past 20 years scientists have learned a great deal about sleep and dreams. They’ve discovered, for example, sleep and dreams affect the way people feel. A good night’s sleep generally makes the person happier in the morning, which will affect his performance throughout the day. So scientists hope to be able to control sleep in order to control the way people feel and perform.
It is likely that such animals as dogs, cats, and monkeys dream, too. In a study, monkeys were trained to push a lever whenever they saw a picture on a screen. At different times during their sleep the monkeys suddenly began to push the lever as if responding to an observed image.
选项
答案
happier
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3662694.html
相关试题推荐
Scientiststhinkthedifferencebetweenanimalsandmenis______.[br]Thepass
Scientiststhinkthedifferencebetweenanimalsandmenis______.[br]Accordin
Whydon’tbirdsgetlostontheirlongmigratoryflight?Scientistshavepuzz
Whendidthescientistslearnagreatdealaboutsleepanddreams?In_________
Whendidthescientistslearnagreatdealaboutsleepanddreams?In_________
Whendidthescientistslearnagreatdealaboutsleepanddreams?In_________
Withthepopulationexplosion,scientistswillhaveto______newmethodsofinc
Scientistsshouldbe(respond)______fortheresultsoftheirwork.responsible空格前
Accordingtotheobservationofsomescientists,wewillbeshortofenergyint
Scientistshavecreatedatomatothatcangrowonsaltywater.Theplantis
随机试题
Over1billionpeoplelackadequatehousing.Thesepeoplearefoundinevery
OnFoodSecurity1.食品安全丑闻频繁发生,引起人们关注2.食品安全问题发生的原因3.我的看法Overthepastcoupleof
Sixyearsago,aMiamiwomanwalkingthroughthehallofanofficebuilding
Mostmeetingshaveanagenda.Foraformalmeeting,thisdocumentmaybehan
Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.Itisremarka
编辑加工整理时要尊重作者,下列做法中不符合这个原则的是( )。A.把公元年份的
患者,男性,52岁,有多年吸烟史,现在声音嘶哑伴小量咯血,应考虑的疾病是(
(2017年真题)回购交易要发生()次券款交割。A.0 B.1 C.2
患者男性,47岁,右侧胸痛。体检时发现胸部不对称,右侧呼吸运动减弱,触诊气管居中
A. B. C. D.
最新回复
(
0
)