首页
登录
职称英语
The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may hav
The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may hav
游客
2024-07-04
49
管理
问题
The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may have a thousand connections. Such enormous numbers used to discourage us and cause us to dismiss the possibility of making a machine with human-like ability, but now that we have grown used to moving forward at such a pace we can be less sure. Quite soon, in only 10 or 20 years perhaps, we will be able to assemble a machine as complex as the human brain, and if we can we will. It may then take us a long time to render it intelligent by loading in the right software or by altering the architecture but that will happen, too.
I think it certain that in decades, not centuries, machines of silicon will arise first to rival and then exceed their human ancestors. Once they exceed us they will be capable of their own design. In a real sense they will be able to reproduce themselves. Silicon will have ended carbon’s long control. And we will no longer be able to claim ourselves to be the finest intelligence in the known universe.
As the intelligence of robots increases to match that of humans and as their cost declines through economies of scale we may use them to expand our frontiers, first on earth through their ability to withstand environments, harmful to ourselves. Thus, deserts may bloom and the ocean beds be mined. Further ahead, by a combination of the great wealth this new age will bring and the technology it will provide, the construction of a vast, man-created world in space, home to thousands or millions of people, will be within our power. [br] What does the writer think about machines with human-like ability?
选项
A、He believes they will be useful to human beings.
B、He believes that they will control us in the future.
C、He is not quite sure in what way they may influence us.
D、He doesn’t consider the construction of such machines possible.
答案
A
解析
推理题。本题询问的是作者认为具有人脑智慧的机器人将对人类产生什么样的影响。文章第三段的第一句“As the intelligence of robots increases to match that of humans and as their cost declines through economies of scale we may use them to expand our frontiers,first on earth through their ability to withstand
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3662592.html
相关试题推荐
Eachyearmillionsofpeoplesufferfromtheeffectofalcoholanddrugabuse
Eachyearmillionsofpeoplesufferfromtheeffectofalcoholanddrugabuse
Eachyearmillionsofpeoplesufferfromtheeffectofalcoholanddrugabuse
Thecompany’scostpeakedatUS$10millioninJunebeforedroppingdrasticallyd
FormorethanfivethousandyearsChinesedoctorshaveusedneedlestofight
AIDShaskilled22millionpeopleanditspreadswithfrighteningspeed.Nok
AIDShaskilled22millionpeopleanditspreadswithfrighteningspeed.Nok
AIDShaskilled22millionpeopleanditspreadswithfrighteningspeed.Nok
Howmanybooksandpaintingscanbefoundinthelibrary?Overthirtymillion根据原文
Millionsofdollarsinthecentralbankissaid______duringtheblack-outyeste
随机试题
Whentwopeoplearetalkingtoeachother,theytendtostandaspecificdis
Whichattitudeisassociatedwiththefollowingpeopleduringtheconversation?
Thecompanyrequiredthat______(这份合同要在一个月之内完成).thiscontractbefulfilledwit
保险合同与一般合同相比较,保险合同具有其特殊性,因此是一种特殊类型的合同,下列四
下列动植物中富含叶酸的食物是( )。A.花生 B.韭菜 C.猪肾 D.猪
在产品开发的几种方法中,能够帮助商业银行取得并保持市场领先地位的是()。A
(2017年11月)在选择适合企业的工资制度时,一般应考虑的因素有()A.企
某机械制造企业为了进行岗位薪酬制度设计,拟对生产一线的操作技能岗位进行一次系统全
排龈线取出后的取模时间是( )。A.1分钟 B.2分钟 C.5分钟 D.
洞门端墙与仰坡之间的水沟的沟底至衬砌拱顶外围的高度不应小于()m。A.0.
最新回复
(
0
)