首页
登录
职称英语
Some people argue that self-plagiarism(自我剽窃) is impossible by definition bec
Some people argue that self-plagiarism(自我剽窃) is impossible by definition bec
游客
2024-07-04
58
管理
问题
Some people argue that self-plagiarism(自我剽窃) is impossible by definition because plagiarism is theft and people cannot steal from their own work. But, this is not correct in law. And there are circumstances, such as insurance fraud(保险欺诈), etc, when it is possible to steal from oneself.
Self-plagiarism, however, must be carefully distinguished from the recycling of one’s work that to a greater or lesser extent everyone legally does. Self-plagiarism in academic (学术的) publications is a gray area. However, many universities indirectly recognize the practice as deceptive. They publish rules preventing students from handing in basically the same essay for credit in different courses. There are also rules against someone handing in the same graduate thesis to different universities. Among established academics, self-plagiarism is a problem. It means basically the same article or book is handed in on more than one occasion for salary raising or promotion.
Like all plagiarism the essence of self-plagiarism is the author attempts to cheat the reader. This happens when no indication is given that the work is being recycled or when an effort is made to disguise the original text. For example, an author just makes cosmetic changes to make the same article, chapter, or book look different. But actually it remains unchanged in its central argument. In this case, disguising a text occurs. Authors change such things as paragraph breaks, capitalization, or the substitution of technical terms in different languages. What he has done is to make readers believe they are reading something completely new. This practice is self-plagiarism. [br] Which of the following is NOT true about self-plagiarism in academic publications?
选项
A、It is impossible when one recycles his/her work at such extent as everyone legally does.
B、It is a clearly defined area especially in universities.
C、Handing in the essentially same essay for credit in different courses belongs to it.
D、Many universities are strongly opposed to it.
答案
B
解析
推理判断题:本题询问的是以下哪项关于在学术出版物中自我剽窃的说法是不正确的。根据文章第二段的第二句话“自我剽窃在学术出版物中属于灰色地带”可知,这不是一个界限分明的地带。选项B(它是一个界限分明的地带,在大学里尤其是这样),不符合文章的内容,所以是不正确的说法,符合题意,为正确答案。选项A(当—个人在一定程度上合法地再循环自己的作品时,自我剽窃就是不可能的)符合文章第二段第一句的内容;选项C(在不同的课程上提交同一篇论文以获得学分属于自我剽窃)与文章第二段第三、四句的内容吻合;根据文章第一段第三句中所述的
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3662176.html
相关试题推荐
Somepeoplearguethatself-plagiarism(自我剽窃)isimpossiblebydefinitionbec
Somepeoplearguethatself-plagiarism(自我剽窃)isimpossiblebydefinitionbec
Somepeoplearguethatself-plagiarism(自我剽窃)isimpossiblebydefinitionbec
Whydomanypeopledislikecitylife?[br][originaltext]Manypeoplewholi
Whydomanypeopledislikecitylife?[br][originaltext]Manypeoplewholi
Whydomanypeopledislikecitylife?[originaltext]Manypeoplewholivein
Accordingtoarecentstudy,listeningtomusiciswhatmostpeopledotoeases
Hollywood’strueheroesarelosingtheirjobs.Stuntpeople(替身演员)whoenter
Hollywood’strueheroesarelosingtheirjobs.Stuntpeople(替身演员)whoenter
Theprojectisdesignedtoprovideyoungpeople______work.A、toB、forC、inD、wi
随机试题
OnJuly12,1993,ayoungprofessorofAmericanhistorynamedFrederickJackson
[originaltext]Americacontinuestoleadtheworldasadestinationforinte
Whydidyoudecidetoreadthis,andwillyoukeepreadingtotheend?Doyo
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.HowcanIhelpyou?M:[6]Iund
[originaltext]Manyyearsago,whenIwasfreshoutofschoolandworkingin
一般缺陷应在(____)内完成动态评价并制定检修策略。一天$;$一周$;
循行于人体后背正中线的经脉是A.督脉 B.任脉 C.冲脉 D.带脉
求助者一般资料:韩某,女性,28岁,公司出纳。 案例介绍:一年以前求助者的母
根据职能作用划分,将金融机构分类,不包括( )。A.监管机构 B.金融调控
男性,20岁,活动后心悸气急2月。检查发现肝大,质地中等,表面平滑,有压痛,腹部
最新回复
(
0
)