首页
登录
职称英语
What does the speaker think of his working conditions? He thinks that the workin
What does the speaker think of his working conditions? He thinks that the workin
游客
2024-07-03
55
管理
问题
What does the speaker think of his working conditions? He thinks that the working conditions are______. [br]
I’m a full-time white-collar worker. I should say my working Conditions are really good, the working hours are very reasonable. I Work 38 hours a Week, from Monday to Friday. I get a four-week holiday with pay. I always go on a two-week vacation in the summer and I usually take another week to travel abroad in the winter. That’s still leaves a few days if I want to take time off for something else. We’re even allowed to take unpaid leave if it is really necessary. Our company introduced a flexible working time system, last year. So I can start any time between 8:00 and 9:00 in the morning and sometimes I can leave as early as 4 o’clock in the afternoon.
选项
答案
38 hours
解析
本题询问说话者每周工作多长时问。这段话在提到他的工作时间时说:The working hours are very reasonable.1 work 38 hours a week,from Monday to Friday.(工作时间非常合理,我周一至周五工作,每周工作38个小时。)由此可知,说话者的工作时间是38小时,所以空格处填入38 hours即可。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3661544.html
相关试题推荐
Hesentinhispoemto______.[originaltext]Howdidthespeakerdealwiththep
Regardingparent-childconflict,theauthorthinks______.[br]Inthelastpara
Regardingparent-childconflict,theauthorthinks______.[br]Thechildrencan
Regardingparent-childconflict,theauthorthinks______.[br]Inthesentence
He______(earn)alotofmoneybyworkingintheevenings.hasearned句意:他利用晚上工作,
Gesturehelpsspeakers______theirmeanings.A、classifyB、specifyC、qualifyD、ch
Workingconditionsinthisfactoryare______fewworkersstaylongerthanthree
[originaltext]Whathavethetwospeakersdecidedtodo?[/originaltext]A、Theman
Whatkindofstoriesdidthespeaker’sgrandmothertellhim?Thestoriesabout__
[originaltext]M:Haveyoustartedworkingonyourpaper?W:Yeah.I’mdoingit
随机试题
BasicsaboutSpringBreakSafety1.TravelsafetyValiddriving【T1】______Aw
TheMillenniumSeedBankProject[img]2019m5x/ct_eyyjscm_eyyjs
Meteor-psychologists(气象心理学家)areconcernedwithhowtheweather【B1】______t
A.functionB.warningC.definitionD.replacingE.expressF.wordsG.
Iftheearthgetshotterinthenewcentury,whatwillhappentoanimalsand
由于旅游供给长期不足而产生的饱和是()A.非季节性饱和 B.季节性饱和
把明度相同的灰色方块放在白色背景上,会感到比放在黑色背景上的要暗些。这种感觉现象
贷款重组是指()。A.借款企业由于财务状况恶化或其他原因而出现还款困难,银行在
石决明煅后增强A.固涩收敛、明目作用 B.收湿敛疮作用 C.收敛止血作用
采用“年限平均法”计算应提折旧,不需要考虑的因素是()。A.预计使用寿命 B
最新回复
(
0
)