首页
登录
职称英语
Michael Jordan, the winner of six NBA titles, is one of the greatest athletes
Michael Jordan, the winner of six NBA titles, is one of the greatest athletes
游客
2024-06-30
53
管理
问题
Michael Jordan, the winner of six NBA titles, is one of the greatest athletes in the world. He is very popular and admirable, and is viewed as the soul of a champion. However, most people are not so successful as Michael Jordan. The problem is not a lack of ability, but will. Michael Jordan, as you know, once suffered a lot as well, but he never gave in. For example, when he was a teenage boy, he was cut from his high school basketball team, but he kept on practicing for hours every day, which showed his work ethic. When he became the greatest player in the history of basketball at the age of thirty-five, he led his aging team to another championship. He set an example and a standard for which, perhaps, mankind has not yet developed a vocabulary.
Michael Jordan is also a genius because he always kept trying, especially when he was in trouble. Thomas Edison once defined genius as one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration. Many of us, perhaps most of us, do not wish to try that hard. But Michael does not share such reluctance. When he played in a championship game with a fever that would keep most men in bed, although he was physically too weak to stand, by an act of will, he scored thirty-eight points and hit the game-winning shot, Then we cannot help asking ourselves= what can we achieve if we try like Michael Jordan in our life?
The way Michael Jordan conducted his life also greatly inspired people, such as the way he spoke and dressed, the loyalty he showed to his coach and team and the dignity and grace with which he dealt with problems, etc. He truly stood high above his peers.
选项
A、the spirit of Michael Jordan
B、the life of Michael Jordan
C、the significance of basketball
D、the history of basketball
答案
A
解析
本题问的是,这篇文章主要讲述了什么.通读全文可知,文章主要讲述了迈克尔•乔丹获得成功的精神,并建议人们向他学习,故选项A迈克尔•乔丹的精神为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3656323.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingtitlesbestillustratetheideaofthepassage?[br]Int
MichaelJordan,thewinnerofsixNBAtitles,isoneofthegreatestathletes
WhatiseachNobelPrizewinnerexpectedtodoatthegranddinner?Heorsheis
Osaka(大阪)wasJapan’sgreatestcommercialcityinancienttimesandisthecityw
Michaelfailedtheexam.He______havespentsomuchtimeplayingcomputergame
Imagineyourselfasawinner,______willmakegreatcontributionstoyourfuture
Thewholehallhelditsbreath,waitingfortheannouncementofthewinnerofth
Thewholehallhelditsbreath,waitingfortheannouncementofthewinnerofth
Thewholehallhelditsbreath,waitingfortheannouncementofthewinnerofthe
Imagineyourselfasawinner,______willmakegreatcontributionstoyourfuture
随机试题
Questions14and15ChoosetheappropriatelettersA-Dandwritetheminboxes1
Anepigramisusuallydefinedbeingabrightorwittythoughtthatisterselyan
[originaltext]LuxembourggoestothepollsonSundayinthelastreferendumo
[originaltext]Withthedevelopmentofthecomputer,thepossibilityofstor
根据《图书出版管理规定》,图书出版单位在图书出版( )日内,应当按照国家规定向
A.(-1,1,2) B.(-1,1,-2) C.(1,1,-2) D.(
用硅橡胶类印模材料取模可能引起脱模的原因是A.托盘选择不合适 B.未使用托盘粘
()导致了建设项目文档资料的分散性和复杂性。A:施工人员多 B:建筑材料种类
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在价值工程活动的创新阶段,实施价值工程的步骤有( )。A.功能分析 B.提案
最新回复
(
0
)