首页
登录
职称英语
There is a popular belief among parents that schools are no longer intereste
There is a popular belief among parents that schools are no longer intereste
游客
2024-06-30
53
管理
问题
There is a popular belief among parents that schools are no longer interested in spelling. No school I have taught in has ever ignored spelling or considered it unimportant as a basic skill. There are, however, vastly different ideas about how to teach it and how to encourage a child to write without holding hiw back with the complexities of spelling.
If spelling becomes the only focal point of his teacher’s interest, clearly a bright child will be likely to "play safe". He will tend to write only words within his spelling range, choosing to avoid adventurous language. That’s why teachers often encourage the early use of dictionaries and pay attention to content rather than technical ability.
I was once shocked to read on the bottom of a piece of writing about a personal experience: "This work is terrible! There are far too many spelling errors and your writing is not neat." It may have been a sharp criticism of the pupil’s technical abilities in writing. But it was also a sad reflection on the teacher who had omitted to read the essay, which contained some beautiful expressions of the child’s deep feelings. The teacher was not wrong to draw attention to the errors. But if his priorities had centred on the child’s ideas, an expression of his disappointment with the writing would have given the pupil more motivation to seek improvement." [br] What is the author’s attitude towards the "popular belief" mentioned in Para.1?
选项
A、He agrees to it.
B、He is opposed to it.
C、He stands neutrally (中立地) about it.
D、He says nothing about it.
答案
B
解析
推理判断题。本题询问作者对第一段中提到的“普遍看法”持什么态度。根据文章第一段第一句话可知这个“普遍看法”是指家长普遍认为学校不再重视学生的拼写问题。第一段第二句话指出作者工作过的学校从来都没有忽视过学生的拼写问题。由此可推知作者不赞同这—“普遍看法”,故选项B(不同意这种看法)为正确答案。选项A(作者同意这种看法)、选项C(作者保持中立态度)和进项D(作者一言不发)说法皆不符合作者的观点,故为错误选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3656230.html
相关试题推荐
WhydidJim’sparentshaveaserioustalkwithhimoneyearago?BecauseJimha
WhydidJim’sparentshaveaserioustalkwithhimoneyearago?BecauseJimha
[originaltext]W:Whendidyoubecomeinterestedincollectingstamps?M:(6)Oh
Nooneisinterestedinthat,______?A、isoneB、aretheyC、isheD、isn’theB当陈述句
Allovertheworld(11)suggestsapictureofthepublicschools,andits
Allovertheworld(11)suggestsapictureofthepublicschools,andits
Allovertheworld(11)suggestsapictureofthepublicschools,andits
Allovertheworld(11)suggestsapictureofthepublicschools,andits
Allovertheworld(11)suggestsapictureofthepublicschools,andits
Hespenthiswholelife(popular)______hisnewapproachtoteaching.popularizin
随机试题
Hopingto______thedispute,negotiatorsproposedacompromisethattheyfeltwou
Fromthepassagewecaninfertaboois______.[br]Apartfromthisnewundersta
普通电梯可用于火灾情况下快速疏散群众。
下列属于监理计划的内容的是()。A.工程概况 B.监理的依据、内容和目标
患者,女,40岁。头痛如裂,肢体困重。胸闷纳果,小便不利,苔白脉濡滑,治宜首选A
房屋租赁合同包括的主要内容有租赁物的( )。A.名称与面积 B.用途与租赁期
在需求和供给自由作用的市场条件下,能够有效缓解天然气供给短缺的方法是()A.提
?下列属于社会工作专业实践背后的价值观的是()。A.社会工作者对服务对象的看法
行为主义理论认为,行为、习惯、生活方式源于A.人格 B.情趣 C.本能 D
(2015年真题)锻造加工过程中,机械设备、工具或工件的错误选择和使用,人的违章
最新回复
(
0
)