首页
登录
职称英语
Why did Jim’s parents have a serious talk with him one year ago? Because Jim ha
Why did Jim’s parents have a serious talk with him one year ago? Because Jim ha
游客
2024-07-04
69
管理
问题
Why did Jim’s parents have a serious talk with him one year ago?
Because Jim had spent a lot of time on ______. [br]
One year ago today, young Jim’s parents had a very serous talk with him. (11)They complained that he had spent a lot of time before the TV rather than on his lessons. (12)They knew that he always wanted to have a computer of his own, so (14)they promised him a reward if he gave up TV for one year.(15)After breakfast this morning, (13) his father handed him $500. Feeling that it was not enough, his mother added two hundred more, "Take it son, you have earned it." Yes, Jim has earned it, the hard way—he has not been near the TV for one whole year and his grades have gone from satisfactory to very good“Now you can turn the TV on if you wish. "" Oh, no. Mum, I can’t wait. I have something important to do right now. "Then he rushed out of the house.
选项
答案
reward
解析
题目询问吉姆的父母为何给他钱。从关键句“they promised him a reward if he gave up TV for one year.”(他们答应如果吉姆一年不看电视他们会给他奖励)可以推出答案为“reward”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3662337.html
相关试题推荐
WhydidJim’sparentshaveaserioustalkwithhimoneyearago?BecauseJimhad
[originaltext]M:Ican’tconcentrateonmyworkbecauseoftoomuchnoiseoutsi
Itisdifficultforparentsofnearlyeveryfamilytoteachtheirchildrento
Whydoestheauthorwritethisbook?Becauseofthe______ofthestudentsofM
Iwouldpay______forthebookbecauseIloveitsomuch.A、muchtwiceB、twotim
Wemovedtothetown______wecouldgotoseeourparentsoften.A、evenifB、in
Whydosomeyoungpeopledislikelivingwiththeirparents?Becausetheythinkth
Becausethewatch______.[originaltext]Whydidgrandfatherlookupset?[/origina
We’dliketocanceltheorderforthegoodsbecauseofthechangeinthehomema
Hewillneverseemtobesuccessful,______hardhetriesbecausenooneissupp
随机试题
Beforethegeneralelectionmanyseniorcitizenssignedthe______againstthes
【B1】[br]【B6】[audioFiles]audio_eufm_j67_007(20082)[/audioFiles]victim
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入答题纸的对应栏内。 [说明]某
范女士、50岁、汉族、湖北人、某初中教师、身高160厘米、体重70公斤、血压12
评估对象位于某市某区,建成于2015年,用途为商业出租,总楼层为地上2层,地下1
国务院金融稳定发展委员会办公室2019年7月20日对外宣布,为贯彻落实党中央、国
药品不良反应按其发生机理可分为A、B、C三种类型,其中属于B型不良反应的是A.毒
公募证券与私募证券的不同之处在于()。 A.审核的严格程度不同B.发行对象
根据《药品管理法》,未经批准进口药品可以依法减轻或免予处罚的是()A.进口少量境
达芬奇公司是一家研发及生产医疗级可穿戴设备的企业,所在产业方兴未艾。达芬奇公司并
最新回复
(
0
)