首页
登录
职称英语
The Red Cross is an international organization which cares for people who ar
The Red Cross is an international organization which cares for people who ar
游客
2024-06-29
53
管理
问题
The Red Cross is an international organization which cares for people who are in need of help. A man in a Paris hospital who needs blood, a woman in Mexico who was injured in an earthquake and a family in India that lost their home in a storm may all be aided by the Red Cross.
The Red Cross exists in almost every country around the globe. The World Red Cross organizations are sometimes called the Red Crescent, the Red Mogen Davis, the Sun and the Red Lin. All of these agencies share a common goal of trying to help people in need.
The idea of forming an organization to help the sick and wounded during a war started with Jean Henri Dunant. In 1859, he observed how people were suffering on a battlefield in Italy. He wanted to help all the wounded people regardless of which side they were fighting for. The most important result of his work was an international treaty called the Geneva Convention. It protects prisoners of war, the sick and wounded and other citizens during a war.
The American Red Cross was set up by Clara Barton in 1881. Today the Red Cross in the United States provides a number of services for the public, such as helping people in need, teaching first aid, demonstrating water safety and artificial respiration, and providing blood.
The Red Cross
The popularity of the Red Cross: it exists in (46)______ around the world.
The common goal of its agencies: trying (47)______ in need
The founder of the Red Cross: (48)______
The most important result of the founder’s work: an international treaty(49)______
The American Red Cross: 1. set up in 1881 by Clara Barton
2. provide(50)______ to the public [br]
选项
答案
to help people
解析
根据文章第二段末句All of these agencies share a common goal of trying to help people in need.可知,所有这些机构都有一个共同的目标,那就是尽力帮助危难中的人,从而得出答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3655815.html
相关试题推荐
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
Thiscoursepreparesnon-nativespeakersfortheinternationallyrecognizedF
Thiscoursepreparesnon-nativespeakersfortheinternationallyrecognizedF
Thiscoursepreparesnon-nativespeakersfortheinternationallyrecognizedF
Thiscoursepreparesnon-nativespeakersfortheinternationallyrecognizedF
______thereactionsofpeoplewiththisdrug,scientistshavelearnedmoreabou
Thestandardsandreputationofthisorganizationareknownaroundtheworld,and
TheWorldTradeOrganizationwasfoundedin1995.ItabsorbedtheGeneralAgr
TheWorldTradeOrganizationwasfoundedin1995.ItabsorbedtheGeneralAgr
随机试题
Schoolsthroughouttheworldareexperiencingaperiodofrapidchangeand,
WhattheHeckDoesVincentvanGoghHaveToDoWithInternetMarketing?
Themovementofthemoonconvenientlyprovidedtheunitofmonth,whichwas_____
Howmanyfoursidedfiguresareinthisdiagram?[img]2011q4/ct_eyyjsam_eyyjsaiq
关于复审,说法错误的是( )。A.只须有针对性地抽看部分稿件 B.要对初审意
A. B. C. D.
患者男性,55岁,因交通事故致左髋部疼痛、畸形,查体见:左下肢呈内收短缩屈曲畸形
对急性粒细胞白血病和急性单核细胞白血病鉴别不大的是A.POX染色B.NAP积分C
提出“泛智”教育思想,探讨“把一切事物交给一切人类的全部艺术”的教育家是()。
体轻、质松泡的药材是A.党参 B.玄参 C.南沙参 D.北沙参 E.党参
最新回复
(
0
)