首页
登录
职称英语
Accidents was caused; they don’t just happen. The reason may be easy to see:
Accidents was caused; they don’t just happen. The reason may be easy to see:
游客
2024-06-29
56
管理
问题
Accidents was caused; they don’t just happen. The reason may be easy to see: a shelf out of reach, a patch of ice on the road, an overloaded truck. But merely often than not there is a chain of events leading up to the misfortune—frustration, tiredness or just bad temper—that show what the accident really is, a sort of attack on oneself.
Road accidents, for example, happen frequently after a family quarrel, and we all know people who are accidents-prone, so often at odds with themselves and the world that they seem to cause accidents for themselves and others.
By definition, an accident is something you can not predict or avoid, and the idea which used to be current, that the majority of road accidents are caused by a minority of criminally careless drivers, is not supported by insurance statistics. These show that most accidents involve ordinary motorists in a moment of carelessness or thoughtlessness.
It is not always clear, either, what sort of conditions makes people more likely to have an accident. For instance, the law requires all factories to take safety precautions and most companies have safety committees to make sure the regulations are observed, but still, every day in Britain, some fifty thousand men and women are injured from work due to accidents. These accidents are largely the result of human error or misjudgment—noise and fatigue, boredom or worry are possible factors which contribute to this. Doctors who work in factories have found that those who drink too much, usually people who have a high anxiety level, run three times the normal risk of accidents at work. [br] The word "accidents-prone" (Line 2, Para. 2) means .
选项
A、likely to have accidents
B、injured in accidents
C、possible to die in accidents
D、responsible for road accidents
答案
A
解析
根据文章第二段前半句Road accidents,for example,happen frequently after a family quarrel可知,在家庭争吵之后就很容易发生事故。根据后半句so often at odds with themselves and the world that they seem to cause accidents for themselves and others可知,人如此经常地和自己、和这个世界过不去,以至于给自己和别人造成了事故。那么推测“给自己和别人造成事故的人一定是事故易发人群”所以答案选A
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3655810.html
相关试题推荐
Iamverysorry______yousuchalotoftroublebythedelayedshipment.A、caused
Themanagersaidthatthereweretworeasons______oursalesdroppedsharplyla
Thereisarapidincreaseinpopulationinthatcountrythathascausedfood(sh
ThereasonwhyIplantogoisifIdon’t.A、becauseshewilldisappointB、b
Thispassageischieflyabout______。[br]Lightning-causedfirescanbecontro
Infact,therearedifferentreasons______peopleareworkinglonghours.A、wher
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
Earlyfireswerenotcausedby______.[br]Manshapedthebronzeby______.A、cu
随机试题
Readthefollowingarticleaboutthecomputerindustry.Foreachquestio
A.热压灭菌 B.紫外线灭菌 C.流通蒸汽灭菌 D.滤过灭菌 E.干热灭
肥胖干预措施包括()。A.控制总能量摄取 B.行为疗法 C.必要时
注射剂的特点不包括()。A:药效迅速、剂量准确、作用可靠 B:适用于不宜口服
金融不良资产评估业务包括价值评估业务和价值分析业务,下列各项中属于价值评估业务目
某护士发现一患者与家人闹矛盾后要求停止护理和治疗,此时,针对该患者放弃治疗的请求
CA项,假设左侧面方位正确,则右侧面中箭头应从上顶点指向下边,A错误;B项,假设左侧面方位正确,则右侧面中箭头应从下顶点指向上边,B错误;C项可由左侧图形折成;
属于三次文献的是A.国内期刊B.学术会议交流的论文C.研究部门上报的科研结果D.
对气体灭火系统进行维护管理,下列属于气体灭火系统每月检查内容的是()。A.高压
以下说法正确的一项是()。A.被判处死刑缓期执行的罪犯,如果确有重大立功表现,
最新回复
(
0
)