首页
登录
职称英语
In 1813 rumors of a threatened invasion of Washington had circulated widely.
In 1813 rumors of a threatened invasion of Washington had circulated widely.
游客
2024-06-29
58
管理
问题
In 1813 rumors of a threatened invasion of Washington had circulated widely. But no attack materialized, so military preparedness ceased. By 1814 the defensive system for Washington was nonexistent except for a few troops near the city and a weak naval force. Month after month Congress had voted down resolutions to place the capital in a defensive posture, while the secretary of war kept concentrated on his invasion of Canada. The best plan for defense came from the cabinet in July, when it proposed to defend Washington with an army of volunteers from all the states. The result was inadequate at best. Some of the men that reported for duty were told to go home and get better shoes and to bring back a butcher knife if they could not get a musket. On August i8, news reached the capital that a British fleet had sailed into the Patuxent River. The city was put on immediate alert.
As the British army marched closer to the capital, 38 - year -- old Brigadier General William Henry Winder was entrusted with defense of the city. His frustrations were many. Secretary of War John Armstrong, new to his office, still believed that the British force would not attack Washington; the quartermaster of the army was unable to supply axes for cutting trees to impede(阻止) the enemy advance; and Winder’s own troops were untrained, volunteer militiamen. In addition, he got little consistent help from his superiors, who included President James Madison and Secretary of States James Monroe. He was an indefensible position, which led to one of America’s darkest days -that of August 24th, 1814.
选项
A、the rumors of a threatened invasion turned out to be wrong
B、no British army carried out any attack on the city
C、the invasion of Washington was just a threat by the British
D、the British army should no sign preparing for a war
答案
B
解析
细节判断题。第一段第二句:But no attack materialized,so military preparedness ceased,句中materialized的词意很关键,考生未学,但同源的名词的意思已知、据此,在上下文中我们可猜测materialize意为:“成为事实、发生”。读懂了这句话,即可得到答案B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3654833.html
相关试题推荐
WhoisWashington’sfather?Hisfatherisa______.[br][originaltext]Gorge
WhoisWashington’sfather?Hisfatherisa______.[br][originaltext]Gorge
WhoisWashington’sfather?Hisfatherisa______.[br][originaltext]Gorge
WhoisWashington’sfather?Hisfatherisa______.[originaltext]GorgeWashi
InWashingtonD.C.,1600PennsylvaniaAvenueisaveryspecialaddress.It
[originaltext]W:WearenowinWashingtonD.C.,thecapitalcityofAmerica.M:
Accordingtothepassage,theAmericanfamilyisnowthreatenedby______.[br]
Accordingtothepassage,theAmericanfamilyisnowthreatenedby______.[br]
Accordingtothepassage,theAmericanfamilyisnowthreatenedby______.[br]
Thougheventhesebuildingsareoccasionallythreatened,theirreputationdoespr
随机试题
Ineverydayusage"hot"means"havingalotofheat".Manypeoplethinkthat
Somejournalistsoftenoverstatethesituationsothattheirnewsmaycreateag
[originaltext]Goodmorning,class.Beforewebegintoday,Iwouldliketoa
Gettingintodebtand【B1】______ofincomeareprobablytwoofthethingsthat
个体对某态度对象的卷入水平属于态度的( )A.深刻维度 B.强度维度 C.
吸入麻醉药对脑代谢率的影响()A.与麻醉深度无关 B.与剂量无关 C.与
人类有意识的外出旅行是随着( )的出现而产生的。A.通用语言 B.货币 C
女孩,8岁,体重38kg,身长140cm,平时喜吃肥肉和甜食,不爱运动,无其他继
以往学者包括弗洛伊德、皮亚杰等对思维的研究,大多是单一、静止、形而上学的,所以,
公共政策的功能是指执行公共政策对现实环境所产生的实际效果和影响,包括目标导向功能
最新回复
(
0
)