首页
登录
职称英语
The difficulties that would have to be encountered by anyone who attempted t
The difficulties that would have to be encountered by anyone who attempted t
游客
2024-06-28
51
管理
问题
The difficulties that would have to be encountered by anyone who attempted to explore the Moon would be incomparably greater than those that have to be faced in the endeavor to reach the summit of Mount Jolmo Lungma. In two respects only would the lunar explorer have the advantage. In the first place movement would be less fatiguing because the gravitational pull of the Moon is not very great, the weight of the Moon being only about one - eightieth of that of the Earth. If the Moon had an atmosphere like that of the Earth, a man playing golf on the Moon would find that he could drive his ball for a mile without much difficulty. The second advantage the lunar explorer would have over the climbers on Mount Jolmo Lungma would be the absence of strong wind to contend against. The Moon having no atmosphere, there can be no wind nor, of course, can there be any noise, for sound is carried by the air. The Moon is a world that is completely still and where utter silence prevails. [br] Which of the following statements can best describe the situation on the moon?
选项
A、It is not so quiet as on the earth.
B、It is absolutely quiet on the moon.
C、Wind is not so strong as on Mount Jolmo Lungma.
D、It is quiet on the moon, but sometimes it is a bit noisy.
答案
B
解析
参阅文章最后一句。completely still,utter silence都说明月球上是绝对寂静的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3654370.html
相关试题推荐
Anyoneseencarryingboxes,bags,orthelikewasstoppedbythepolice.A、每个看见带有
Hemustbe______.A、anyoneB、anybodyC、somethingD、somebodyDsomebody除了做代词有“某人”的
"Iwouldtellanyonewho’sthinkingaboutgoingbacktoschoolthatit’s
Thedirectorisdisappointedbecausehehasnotfoundanyoneintheapplicantsw
Themorewe(attempted)(toexplain)ourmistake,the(worst)ourstory(sounded
Asshehasovercomeallthedifficulties,shefeelsmuch(happy)______now.happ
Theteacherwarnedthatanyonewhowascaught(cheat)______duringthetestwou
Thedifficultiesthatwouldhavetobeencounteredbyanyonewhoattemptedt
Thedifficultiesthatwouldhavetobeencounteredbyanyonewhoattemptedt
Thedifficultiesthatwouldhavetobeencounteredbyanyonewhoattemptedt
随机试题
Georgeandhiswifehadasmallbar.Thebaroftenkeptopenuntilaftermidnigh
Ihaveputdowneverydetailsofthework(assign)______.assigned本题测试的是过去分词的用法。
AreTeenagersReallyCarelessAboutOnlinePrivacy?[A]Theyshar
Theparty’sreducedvotewas______oflackofsupportforitspolicies.A、indicati
IndiaandPakistanhave0.3and0.4hectaresofcroplandperperson______.A、rel
Fewpeopleexpectluxurywhileflying,butthesedays,【T1】________.It’snot
Itisnotsurprisingthataphilosophyborrowedfrombusinessshouldseeits
即有抗病毒作用又有免疫调节作用的是A、阿德福韦 B、拉米夫定 C、利
关于非结构化面试,下列说法正确的有()。A.不必遵循既定格式 B.具有明确
A.K外流 B.Na泵离子流 C.Cl内流 D.Ca内流 E.Na内流心
最新回复
(
0
)