首页
登录
职称英语
Which kind of job should you choose? You should choose a job that you______. [or
Which kind of job should you choose? You should choose a job that you______. [or
游客
2024-06-24
66
管理
问题
Which kind of job should you choose? You should choose a job that you______.
When considering a career change, there’re lots of factors to consider.(16)First of all, you should choose a job that you’re interested in.(17)If you don’t like your job, you won’t do it well and it may result in another career change finally. So personal interest is very important.(18)Another important aspect is further study or training. Further study or training can make us keep up with the latest technology and improve our skills so that we can do the work more easily and quickly.(19)What’s more, the opportunity for future promotion is also necessary.(20)Everyone wants to get promoted, because it means higher salary and higher position. And more opportunities encourage the staff to work harder to compete with each other.
选项
答案
are interested in。
解析
本题询问的是你应该选择哪一种工作。短文开头提到,当考虑职业转变的时候,有许多因素要考虑,接着又讲到首先你应该选择一份你感兴趣的工作。对比题干和录音中的信息,可以确定答案为are interested in。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3647847.html
相关试题推荐
Oneshouldalwayskeepinmindtheoldtruth“Firstimpressionsarelasting”.A、人们
Motorcyclistsshouldwearhelmetstoshieldthemfrominjury.A、摩托车手应戴上头盔,以掩盖他们免
Itwasmyfather’swishinhiswillthatI______becomeadoctor.A、shouldB、would
Astudentshouldunderstandtherelationshipbetweenbasicresearchandapplied
Greateffortsshouldbemadetoinformthepublicoftheterribleconsequenceso
TherearesomanydressestherethatIreallydon’tknow______tochoose.A、whet
Itisnecessarythathe________(send)tothehospitalatonce.besent/should
ItisstrangethatMr.Green______attendthemeeting.A、shouldhavefailedtoB
Oneshouldalwayskeepinmindtheoldtruth“Firstimpressionsarelasting.”A、人们
[originaltext]WhydoesshewanttochooseSanDiegoforwedding?[/originaltext]
随机试题
In1915EinsteinmadeatriptoGottingentogivesomelecturesattheinvit
WhichofthefollowingisNOTaconditionforthereductionofdebts?[br][ori
______,mygrandfatherstilltakesasixty-minutewalkeveryday.A、Asheisold
关于结核分枝杆菌形态染色特点,错误的是A.菌体有分枝并常聚集成团 B.细长略弯
绘画活动中,菲菲在纸上画了个黑色的太阳。此时吴老师恰当的做法是()。A.批评菲
下列关于招标采购的叙述中,正确的是()A.公开招标可接受招标费用,缩短招标时间
普雅花的花期只有两个月,花开之时极为绚丽。然而,谁会想到,为了两个月的花期,它竟
根据葛氏法则,属于买入信号的有()。A:平均线从下降开始走平,股价从下上穿平均线
下列关于初步可行性研究的说法,错误的是()。A.初步可行性研究报告是项目决策的
最新回复
(
0
)