首页
登录
职称英语
Few people would ever think of beginning a new job when they are old, but An
Few people would ever think of beginning a new job when they are old, but An
游客
2024-06-19
55
管理
问题
Few people would ever think of beginning a new job when they are old, but Anna did it at the age of 76. She was【T1】________ in a poor family. After working on the farm for many years, she turned to painting as her new job. She was crazy about painting soon after she【T2】________ and worked hard at it. She painted carefully and her works were【T3】________ She first painted only to enjoy herself, and then began to sell her works for a little money. One day a【T4】________ Louis happened to see several of her works hanging in a shop. He bought them at once and set out to look for more. He then introduced Anna to others and made her【T5】________ . [br] 【T3】
Few people would ever think of beginning a new job when they are old, but Anna did it at the age of 76. She was born in a poor family. After working on the farm for many years, she turned to painting as her new job. She was crazy about painting soon after she picked it up and worked hard at it. She painted carefully and her works were full of power she first painted only to enjoy herself, and then began to sell her works for a little money. One day a collector Louis happened to see several of her works hanging in a shop. He bought them at once and set out to look for more. He then introduced Anna to others and made her world-famous.
选项
答案
full of power
解析
根据空格前的系动词were可知,空格处应填入表语成分。结合录音填入full of power,意为“充满能量”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3640675.html
相关试题推荐
Alotofyoungpeoplefinditdifficulttogetajob,especiallyinthefirs
Alotofyoungpeoplefinditdifficulttogetajob,especiallyinthefirs
Alotofyoungpeoplefinditdifficulttogetajob,especiallyinthefirs
Scientistsfindthathard-workingpeoplelivemuchlongerthanaveragemena
Scientistsfindthathard-workingpeoplelivemuchlongerthanaveragemena
Manyyoungpeoplefindit(difficult)________toappreciateclassicalmusictha
Fewpeoplewouldeverthinkofbeginninganewjobwhentheyareold,butAn
Fewpeoplewouldeverthinkofbeginninganewjobwhentheyareold,butAn
Fewpeoplewouldeverthinkofbeginninganewjobwhentheyareold,butAn
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytosuf
随机试题
【S1】[br]【S6】sticks∧→to由句子结构可知,后面的动词east应当用其非谓语形式,否则句子就有两个谓语,造成语法错误。而sticks是动作
AboutWetlandsintheU.S.A.Peopleenjoyafamoussou
Inspiteofallthehardship,hewantsto(wide)______hisknowledgeoftheEnglis
下面两梁仅质点位置不同,给以干扰后,振动得快的是: A.图a)B.图
商业银行在对申请贷款的项目进行分析时,考察项目是否符合国家产业政策,这种分析属于
“一国两制”的“两制”是指 A.国家主体部分实行社会主义制度 B.在香
与mRNA互补的DNA是指A.目的DNA B.基因组DNA C.cDNA
某施工项目保修期内,发现存在涉及结构安全的质量问题,则修复方案应当由()提出
对于资本积累率指标,以下表述正确的有( )。A.反映企业当年所有者权益的变动水平
箱涵顶进在穿越铁路路基时,必须对铁道线路进行适当加固并()。A、降低顶进速度
最新回复
(
0
)