首页
登录
职称英语
[originaltext] Western doctors are beginning to understand what traditional
[originaltext] Western doctors are beginning to understand what traditional
游客
2024-06-18
63
管理
问题
Western doctors are beginning to understand what traditional healers have always known, that the body and the mind are inseparable. Until recently, modern urban physicians healed the body, psychiatrists the mind, and priests the soul. However, the medical world is now paying more attention to holistic medicine, which is an approach based on a belief that people’s state of mind can make them sick or speed the recovery from sickness.
Several studies show that the effectiveness of a certain drug often depends on the patients expectations of it. For example, in one recent study, psychiatrists at a major hospital tried to see how patients could be made calm. They divided them into two groups: one group was given a drug while the other group received a harmless substance instead of medicine without their knowledge. Surprisingly, more patients in the second group showed the desired effect than those in the first group.
In study after study, there is a positive reaction in almost one third of the patients taking harmless substances. How is this possible? How can such a substance have an effect on the body? Evidence from a 1997 study at the University of California shows that several patients who receive such substances were able to produce their own natural drug, that is, as they took the substance, their brains released natural chemicals that act like a drug. Scientists theorize that the amount of these chemicals released by a person’s brain quite possibly indicates how much faith the person has in his or her doctor.
选项
A、Expensive drugs may not prove the most effective.
B、The workings of the mind may help patients recover.
C、Doctors often exaggerate the effect of their remedies.
D、Most illnesses can be cured without medication.
答案
B
解析
What evidence does the 1997 study of the University of California produce?
本题问“1997年加洲大学的研究产生了什么证据?”文中提到1997年加洲大学研究的证据表明,几个服用了这种无害物质的病人能够产生他们自己的天然药物,即他们的大脑释放出一种类似于药物的天然的化学物质。从而使他们得以恢复健康。因此,B项“心理作用可以帮助病人康复”正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3639866.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Howdidyoulikethefireworkslastnight?W:Ireallydidn’t
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
[originaltext]W:WhatcanIdoforyou?M:Yes,Iwouldlikesometicketsforn
[originaltext]W:WhatcanIdoforyou?M:Yes,Iwouldlikesometicketsforn
[originaltext]M:MayIhelpyou?W:Yes,myfriendisfinishingmiddlehighsch
[originaltext]W:Gotobedearlyandgetsomerest,Jack.M:ButIhavetostu
[originaltext]W:Gotobedearlyandgetsomerest,Jack.M:ButIhavetostu
随机试题
Therearemomentsinlifewhenyou【C1】______someonesomuchthatyoujustwa
Itiscommonlysupposedthatwhenamanseeksliterarypowerhegoestohi
ThefirstdaytheycometoDisneyparks,allnewemployees______.[br]Thispas
我和两个朋友一起去海边拍照、写生,朋友中一位是摄影家,一位是画家,他们同时为海边的荒村、废船,枯枝的美惊叹而感动了,白净绵长的沙滩反而被忽视。我看到他们
[originaltext]Therehavebeenmanygreatinventions,thingsthatchangethe
TheFrenchdivisionofMcDonald’shasrunadvertisementsthatincludedasur
64岁男性病人,上班时突起持续剧烈左胸痛2小时,心电图示V~5T波明显变为高尖,
A.水分测定B.灰分测定C.膨胀度的测定D.酸败度E.色度检查常用于油脂或含油脂
传统文化,其幽静深邃堪比深深庭院,正是因为有最单纯、最本初的文化热爱,路过之人才
马克思认为厂房、机器、设备、原材料等物( ) A.本身不是资本 B.作为剥
最新回复
(
0
)