首页
登录
职称英语
Anthropologists(人类学家) believe that laughter dates back millions of years—we
Anthropologists(人类学家) believe that laughter dates back millions of years—we
游客
2024-06-15
54
管理
问题
Anthropologists(人类学家) believe that laughter dates back millions of years—we were laughing long before we were verbally communicating. Whether you speak Chinese, English or Swahili, a laugh or smile has virtually the same meaning all over the world.
Human beings love to laugh, and the average adult laughs 17 times a day. Humans love to laugh so much that there are actually industries built around laughter. Jokes, situation comedies and comedians are all designed to get us laughing, because laughing feels good. But why do we laugh? After all, it’s not exactly a trait we share with other animal species. Philosopher John Morreall believes that the first human laughter may have begun as a gesture of shared relief at the passing of danger. And since the relaxation that results from laughter inhibits the biological fight-or-flight response, laughter may indicate trust in one’s companions.
Many researchers believe that the purpose of laughter is related to making and strengthening human connections. Laughter occurs when people are comfortable with one another, when they feel open and free. And the more laughter there is, the more bonding occurs within the group. This feedback "loop" of bonding-laughter-more bonding, combined with the common desire not to be singled out from the group, may be another reason why laughter is often contagious(易感染的). We laugh 30 times as much when we’re with other people than we do when we are alone and laughing is not a solo activity.
Laughter is a great thing—that’s why we’ve all heard the saying, "Laughter is the best medicine." There is strong evidence that laughter can actually do a number of positive physical things to improve health and help fight diseases. Blood pressure is lowered, and there is an increase in blood flow and in oxygenation of the blood, which further assists healing. In addition, people often store negative emotions, such as anger, sadness and fear, rather than expressing them. Laughter provides a way for these emotions to be harmlessly released. That’s why some people who are upset or stressed out go to a funny movie or a comedy club, so they can laugh the negative emotions away. Other wise, these negative emotions, when held inside, may cause biochemical changes that can affect our bodies. What may surprise you even more is the fact that researchers estimate that laughing 100 times is equal to 10 minutes on the rowing machine or 15 minutes on an exercise bike. Laughing can be a total body workout!
选项
A、Meanings conveyed by laughter vary with languages.
B、Laughter serves as a way of interaction with animals.
C、Laughter helped interaction before humans could speak.
D、Human laughed at the very beginning as a sign of pleasure.
答案
C
解析
文章第一段第一句说明人们早在语言出现之前就会笑了,C与之相符。A与第一段第二句相反;第二段第五句说明笑不是人与动物共有的,故排除B;根据第二段第六句as a gesture of shared relief排除D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3635243.html
相关试题推荐
Weallbelievethatitishardforhimtotakeupother(responsible)______now.re
Ibelievethecitycanimproveitstrafficconditionby(offer)______moreoption
Believeitornot,whenfirst(introduce)______toEurope,tomatowasthoughtto
Weallbelievethatitishardforhimtotakeupother(responsible)______now.re
Weallbelievethatitishardforhimtotakeupother(responsible)________n
Thefirstparagraphdescribesindetail___________.[br]Theauthorbelievesth
[audioFiles]audio_eusz200812_001(20091)[/audioFiles]A、Themandidnotbelievew
Teachersbelievethatstudents’responsibilitywithS1.______
Manyexpertswhofavorgeneticallymodifiedfoodsbelievethatgeneticengineeri
Manyexpertswhofavorgeneticallymodifiedfoodsbelievethatgeneticengineeri
随机试题
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSAND/ORANUMBERforeach
【1】[br]【10】[originaltext]Chemistrydealswiththematerialsofwhichthe
ThepeaceagreementonNorthernIrelandwasapprovedbyvotersacrossallofIre
下列数据中,不可能是相关系数取值的是A.-0.85 B.0.00 C.0.
所示结构在外力M作用下,正确的弯矩图形是( )。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
某办公楼的招标人于2000年10月11日向具备承担该项目能力的A、B、C、D、E
用于防治哮喘的药物中,与其他4种药的作用机理不同的是( )。A.氯丙那林 B
关于急性主动脉瓣关闭不全的体征,错误的是 A.收缩压增高‘‘B.周围血管
某银行行长李闯出差两个星期后回到支行,许多中层干部及办公人员马上就围拢过来。有人
最新回复
(
0
)