首页
登录
职称英语
[originaltext] Italy’s capital Rome is a famous tourist attraction, but ther
[originaltext] Italy’s capital Rome is a famous tourist attraction, but ther
游客
2024-06-11
44
管理
问题
Italy’s capital Rome is a famous tourist attraction, but there are swarms of birds that crowd in Rome’s historic public squares and churches every winter, forcing tourists and passers-by to seek refuge under umbrellas. Recently, scientists have found out a good way to solve this problem. The Italian League for the Protection of Birds will broadcast bird "distress calls" over loudspeakers in the historic centers, using a technology it has tried in Rome’s outskirts to scare the make when there is danger and they will play it over megaphone6 at dusk when the birds are starting to nest down. They want to chase the lights. Then the birds will head to outlying parks and suburbs. This method has been proved very efficient and there is no cruelty to birds involved since they just migrate to parks and woods outside the city. Between October and February some four million birds migrate to the Italian capital from Germany, Poland and Russia, darkening the horizon and painting abstract shapes in the sky that capture the imagination of onlookers. The huge flocks also coat cars, buildings and anyone who has not found cover with bird droppings. Tourists are advised to carry umbrellas or raincoats at dusk and residents have to put up with the terrible smell for months at a time.
选项
A、Begging food from the tourists.
B、Attacking the tourists.
C、Dropping wastes on the tourists.
D、Making loud noise to disturb the tourists.
答案
C
解析
本题问的是飞鸟给游人造成什么困扰。从短文中可以听到它们“forcing tourists and passers-by to seek refuge under umbrellas”,后文进一步提到它们“coat cars,buildings and anyone who has not found cover with bird droppings,Tourists are advised to carry umbrellas or raincoats at dusk”。因此,选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3630076.html
相关试题推荐
[originaltext]EdgarPoe,anAmericanwriter,wasbornin1809.Hisparents
[originaltext]EdgarPoe,anAmericanwriter,wasbornin1809.Hisparents
[originaltext]Farmersusuallyuseploughstopreparetheirfieldsforplant
[originaltext]Farmersusuallyuseploughstopreparetheirfieldsforplant
[originaltext]Morethanfiftyyearsago,theUnitedNationsdeclaredthatl
[originaltext]Morethanfiftyyearsago,theUnitedNationsdeclaredthatl
[originaltext]W:Hello,Patrick,isthatyou?M:YeahJane,whatcanIdofory
[originaltext]W:Hello,Patrick,isthatyou?M:YeahJane,whatcanIdofory
[originaltext]M:DidyouhearabouttheaircrashthatoccurredinSouthAmeric
[originaltext]25yearsago,RayAnderson,asingleparentwithaone-year-o
随机试题
•Readthefollowingpassageaboutworkingindifferentsizedcompanies.•Aret
[originaltext]W:Mr.Phelps.I’mMargaretSmith.Pleasesitdown.M:Thankyou.
WasitduringtheSecondWorldWar______hedied?A、whichB、asC、thatD、thenC
Ifyouweretoldthataparticularlydelicious-lookingice-creamcone(圆筒)con
TheInternetisaninternationalcollectionofcomputernetworksthatallun
______,watershouldberegardedwithcautionasitcanbedangerous.A、Beautiful
在电网络分析中,对于含有多端元件的网络,适合的分析方法是(〉A.节点法
患者,女,40岁。头晕目眩,泛泛欲吐,急躁易怒,口苦,耳鸣,舌红,苔黄,脉沉。除
望咽喉
关于社会保险的说法,正确的是()。A.企业可以用商业保险代替社会保险
最新回复
(
0
)