首页
登录
职称英语
[originaltext] In 1939 two brothers, Mac and Dick McDonald, started a drive-
[originaltext] In 1939 two brothers, Mac and Dick McDonald, started a drive-
游客
2024-06-10
52
管理
问题
In 1939 two brothers, Mac and Dick McDonald, started a drive-in restaurant in San Bernadino, California. They carefully chose a busy corner for their location. They had run their own businesses for years, first a theater, then a barbecue (烤肉) restaurant, then another drive-in. But in their new operation, they offered a new, shortened menu: French fries, hamburgers, and sodas. To this small selection they added one new concept: quick service, no waiters or waitresses, and no tips.
Their hamburgers sold for fifteen cents. Cheese was another four cents. Their French fries and hamburgers had a remark able uniformity. Their new drive-in became incredibly popular, particularly for lunch. People drove up by the hundreds during the busy noontime. The self-service restaurant was so popular that the brothers had allowed ten copies of their restaurant to be opened. They were content with this modest success until they met Ray Kroc.
Kroc was a salesman who met the McDonald brothers in 1954, when he was selling milkshake-mixing machines. He quickly saw the unique appeal of the brothers’ fast-food restaurants and bought the right to open other copies of their restaurants. The agreement struck included the right to copy the menu, the equipment, even their red and white buildings.
Today McDonald’s is really a household name. Its names for its sandwiches have come to mean hamburger in the decades since the day Ray Kroc watched people rush up to order fifteen-cent hamburgers. In 1976, McDonald’s had over $1 billion in total sales. Its first twenty-two years is one of the most incredible success stories in modern American business history.
选项
A、A drive-in.
B、A cinema.
C、A theater.
D、A barbecue restaurant.
答案
B
解析
文中没有提及选项B 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3628402.html
相关试题推荐
[originaltext]AccordingtoanewstudydoneattheMedicalschooloftheUni
[originaltext]Sinceweareallsocialbeings,thequalityofourlivesdepe
[originaltext]M:I’mplanningtobuyahouse,andI’dliketofindoutabouta
[originaltext]M:I’mplanningtobuyahouse,andI’dliketofindoutabouta
[originaltext]M:Ifthetrafficwasn’theldupforsolong,Iwouldhavebeent
[originaltext]M:Ifthetrafficwasn’theldupforsolong,Iwouldhavebeent
[originaltext]M:Ifthetrafficwasn’theldupforsolong,Iwouldhavebeent
[originaltext]M:Ifthetrafficwasn’theldupforsolong,Iwouldhavebeent
[originaltext]M:Ifthetrafficwasn’theldupforsolong,Iwouldhavebeent
[originaltext]Robertwassogoodathisprofessionthathewasabletomake
随机试题
•ReadthearticlebelowabouttheshortageoftalentinAsia.•Choosethebest
TheUnitedStatesDeclarationofIndependencewasdraftedandsignedin______A、
Plato,anancientGreekphilosopher,believedthatmenaredividedintothre
(Established)in1948,theStateUniversityofNewYorkisthe(singly)(largest)
Researchersinmanycountrieshaveobservedthatmiddleclasschildrenasagr
Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.【B1】______histo
巨球蛋白为A.IgMB.IgGC.sIgAD.IgDE.IgE
易发生房室传导阻滞的是( )。A.下壁心肌梗死 B.正后壁心肌梗死 C.前
每道题包含两套图形和可供选择的4个图形。这两套图形具有某种相似性,也存在某种差异
泰戈尔是印度诗人、哲学家和印度民族主义者。泰戈尔的英文诗集()获得了诺贝尔文学奖
最新回复
(
0
)