首页
登录
职称英语
[originaltext] The crowd cheered and cheered. The man with the horn waved an
[originaltext] The crowd cheered and cheered. The man with the horn waved an
游客
2024-06-09
54
管理
问题
The crowd cheered and cheered. The man with the horn waved and smiled his great, happy smile. "More! More!" cried the crowd. And Louis Satchmo Armstrong took his horn and began to play again. Here he was in England. Now as a famous man, he was rich. He knew many important people. Wherever he went, people knew his name. They wanted to hear his music. As Louis played the sad, slow songs, he thought of his home in New Orleans. He lived there as a boy. How many years ago was it? It was a busy, exciting city. But Louis’ family was very poor. He went to work to help his mother. He also went to school. One of Louis’ teachers asked him to be in the school band. "This horn is yours until you leave our school," his teacher said. Louis’ music was jazz and he loved it. He remembered all the music he heard. He didn’t learn to read music until he was a man. When he left school, he played in many bands. He loved his work and people loved him. They knew that he had a wonderful talent. Louis played in little towns and in big cities. Satchmo’s horn had as many sounds as ten horns--sometimes slow and sweet; sometimes fast and hot, high and low. His music was always strong and exciting.
选项
A、A famous family.
B、A rich family.
C、A poor family.
D、A common family.
答案
C
解析
细节题。文中提到路易斯的家庭很穷,他很早就工作来帮助他的妈妈。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3627073.html
相关试题推荐
[originaltext]RobertEdwardswasblindedinanautomobileaccidentnineyea
[originaltext]RobertEdwardswasblindedinanautomobileaccidentnineyea
[originaltext]RobertEdwardswasblindedinanautomobileaccidentnineyea
[originaltext]M:Canyouspareamoment,dear?Iwantyoutolistentothislet
[originaltext]W:Ineedtocatchthebusanditleavesat10:50.M:Then,you’
[originaltext]W:Ineedtocatchthebusanditleavesat10:50.M:Then,you’
[originaltext]W:Ineedtocatchthebusanditleavesat10:50.M:Then,you’
[originaltext]Yogabecomesverypopularnowadays,butitisimportantthat
[originaltext]I’mhavingproblemslivingwithColin.We’vebarelyspokento
[originaltext]I’mhavingproblemslivingwithColin.We’vebarelyspokento
随机试题
Ifyou【D1】______smoothskinthatglowswithyouth,thechancesarethatats
[originaltext]M:Whatdoyouthinkweshoulddoaboutthemistake?W:Whynota
EvidencesofHumanHistoryInthestudyofhumanhistory
患者,男性,45岁。头晕头痛来诊,血压160/100mmHg。接受诊疗后服药3天
社会主义市场经济体制改革中,()阶段的改革内容涉及鼓励发展乡镇企业和私人经济。
制备O/W型乳剂若采用的表面活性剂为乳化剂,适宜的表面活性剂HLB范围应为A:8
()对于精确相当于讨厌对于()A.准确厌恶 B.精细喜欢 C.
决策树的构成要素包括()。A:概率收益值 B:决策点 C:方案枝
检察监督,是指( )通过行使检察权依法对公安机关及其人民警察遵守和执行法律的情
某市进行老年人肺炎疫苗接种率调查,首先按照经济情况将该地区分为好、中、差三类,然
最新回复
(
0
)