首页
登录
职称英语
[originaltext] Elizabeth Blackwell was born in England in 1821, and immigrat
[originaltext] Elizabeth Blackwell was born in England in 1821, and immigrat
游客
2024-06-08
69
管理
问题
Elizabeth Blackwell was born in England in 1821, and immigrated to New York City when she was 10 years old. One day she decided that she wanted to become a doctor. That was nearly impossible for a woman in the middle of the 19th century. After writing many letters seeking admission to medical schools, she was finally accepted by a doctor in Philadelphia. So determined was she that she taught school and gave music lessons to earn money for her tuition.
In 1849, after graduation from medical school, she decided to further her education in Paris. She wanted to become a surgeon, but a serious eye infection forced her to abandon the idea.
Upon returning to the United States, she found it difficult to start her own practice because she was a woman. By 1857 Elizabeth and her sister, also a doctor, along with another female doctor, managed to open a new hospital, the first for women and children. Besides being the first female physician and founding her own hospital, she also established the first medical school for women.
选项
A、She was a woman.
B、She wrote too many letters.
C、She couldn’t graduate from a medical school.
D、She couldn’t establish her hospital.
答案
A
解析
语义推断题 原文提到在19世纪,女性几乎不可能成为一名医生。由此可以判断阻碍伊丽莎白成为一名医生的主要障碍是她的性别。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3625064.html
相关试题推荐
[originaltext]TheanimalsyouwouldhaveseenonatypicalfarminMassachu
[originaltext]TheanimalsyouwouldhaveseenonatypicalfarminMassachu
[originaltext]TheanimalsyouwouldhaveseenonatypicalfarminMassachu
[originaltext]Unlessmeasuresaretakenatonce,thereisagoodchancetha
[originaltext]ElizabethBlackwellwasborninEnglandin1821,andimmigrat
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]Thefiddlercrab(招潮蟹)isalivingclock.Itindicatestheti
[originaltext]AlthoughthepracticeoftheoldRomanreligiondisappearedm
随机试题
ShoppingmallsaresymbolsofsuburbanlifeintheUnitedStates.Theideaf
Theindustrialagehasbeentheonlyperiodofhumanhistoryinwhichmostp
ThetransformationofjournalisminIndia—theworld’slargestdemocracyand
Asfansenjoyfootball’s(soccer’s)month-longWorldCup,Brazilianauthoritie
磺胺类药物对多数革兰氏阳性菌有良好的抗菌活性,其中敏感的有A、肺炎链球菌 B、
可抑制器官移植排斥反应的药物是A.何首乌B.枸杞子C.淫羊藿D.鹿茸E.冬虫夏草
有两个班的学生从南部校区到北部校区参加活动,但只有一辆车接送。第一班的学生坐车从
以下关于基金管理公司高级管理人员的有关资格管理的表述中,正确的是()。A:未经中
一捻金的功能是A.健脾益气,渗湿止泻 B.健脾养胃,消食止泻 C.消食化滞,
某安装公司承接了一广场地下商场给排水、空调、电气和消防系统安装工程,工程总面积1
最新回复
(
0
)