首页
登录
职称英语
High street shops use a variety of means to attract shoppers, such as striki
High street shops use a variety of means to attract shoppers, such as striki
游客
2024-06-08
21
管理
问题
High street shops use a variety of means to attract shoppers, such as striking window displays, huge red "Sale" signs and special promotions.
Online retailers also employ similar techniques to attract people to their websites and to make a purchase. "In the Internet boom years, online retailers competed on prices, but today you pay the same price online as offline. Any difference is made up by the delivery charge," says Gavin George, a partner at Itim Group, a consultancy.
Today’s online retailers are using e-mail marketing, personalization technology, smart search engines and multimedia in an effort to increase transactions and sales.
Some online retailers are using targeted e-mail services to encourage customers to visit their sites. The travel and leisure retailer Lastminute.com, for example, sends more than 2 million e-mails to customers every week. The content of the e-mail is tailored to fit the recipient’s age, lifestyle and other factors.
Carl Lyons, head of marketing at Lastminute. com UK, says: "E-mail is a different medium with its own culture, so you have to know how to use it properly if it’s going to be effective. What you’re trying to do is to convert lookers into bookers."
My Points is an incentive scheme for online shoppers, which gives them points for reading e-mails, visiting sites and making purchases. The acquired points can be redeemed for a variety of goods and services. In the US, there are more than 10 million MyPoints registered users. The service is free to join and subscribers complete an online profile that produces 400 data points about them.
My Points does not pass on personal information (such as names and addresses) to third parties, but companies can use the customer profiles in targeted e-mail campaigns, which MyPoints manages. "Consumers expect to be rewarded for doing business with you. It’s no longer a novelty to shop online," says David Brosse, marketing director of MyPoints Europe.
Finding your way around an online store can be difficult because many product search engines are not smart, says Nick Bidmead, chief operating officer of NCorp, a technology company: "Some search engines are too precise so you get no results. Others are too broad and so you end up with lots of results, most of which are irrelevant to your needs. What you want is the online equivalent of the shopkeeper who can find the product you want or suggest an alternative." [br] According to the passage, e-mails are used by online retailers to ______.
选项
A、cater to the special needs of the online shoppers
B、help online customers to learn to do online shopping
C、change the attitude of the potential buyers toward online shopping
D、convert lookers into bookers
答案
D
解析
细节题。第三段中“…using e-mail marketing,personalization technology,smart search engines and multimedia in an effort to increase transactions and sales”和第五段中“…What you’re trying to do is to convert lookers into bookers”都说明D项为正确答案。A项只限于special needs;B、C两项在文中未提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3625024.html
相关试题推荐
Highstreetshopsuseavarietyofmeanstoattractshoppers,suchasstriki
Highstreetshopsuseavarietyofmeanstoattractshoppers,suchasstriki
Weareallnaturallyattractedtopeoplewithideas,beliefsandinterestsl
Weareallnaturallyattractedtopeoplewithideas,beliefsandinterestsl
Weareallnaturallyattractedtopeoplewithideas,beliefsandinterestsl
Weareallnaturallyattractedtopeoplewithideas,beliefsandinterestsl
Weareallnaturallyattractedtopeoplewithideas,beliefsandinterestsl
Weareallnaturallyattractedtopeoplewithideas,beliefsandinterestsl
[audioFiles]audio_eusm_0092(20106)[/audioFiles]A、Atthewestendofastreet.B
Aswementionedearlier,thereisawidevarietyofsportsactivitiesavaila
随机试题
Whichcolumnofthebarchartrepresentsthefiguresquoted?[img]ct_ei_034(2009
WhenaBrainForgetsWhereMemoryIsEverysooften,seeming
The21stcentury【C1】______aboominonlineshoppingforshoppingontheinte
[originaltext]Morethanthree-millionpeoplediedofAIDSlastyear.Thee
关于大体积混凝土施工说法错误的是()。A.宜选用低水化热和凝结时间长的水泥
关于变形缝说法正确的是()。A.伸缩缝基础埋于地下,虽然受气温影响较小,但必须
高血压是发生冠心病的重要危险因素,随着()的增高,发生冠心病的危险性都随之增高。
资本项目中的长期资本的主要形式有( )。 Ⅰ.直接投资 Ⅱ.间接投资 Ⅲ
关于医德良心,下述提法中错误的是A.医德良心是对道德情感的深化 B.医德良心是
当总IQ值为110时,则该被试者的IQ值85%~90%可信限水平便在( )的范
最新回复
(
0
)