首页
登录
职称英语
[originaltext]M: What’s Neil going to do when he leaves school?W: Until a few
[originaltext]M: What’s Neil going to do when he leaves school?W: Until a few
游客
2024-06-05
55
管理
问题
M: What’s Neil going to do when he leaves school?
W: Until a few months ago he was going to go to university, but he’s changed his mind. Now he reckons he’s going to make it in the pop world.
M: And how do you parents feel about that?
W: We think he’s making an enormous mistake.
M: But surely he can go back to his studies if his music career fails.
W: That’s true, but once he gets a taste of freedom, he’ll find it more difficult to go back to college. I just think it’s such a waste m in three years’ time, he’ll have got his degree and he’ll still be young enough to try out the music business. At least if it doesn’t work out he’ll have a qualification behind him.
M: Have you discussed this with him?
W: Of course, but he’s made up his mind. We’re just hoping that he’ll get out of his system and then come to his sense and go back to his studies. When I left school I didn’t go on to university, and I’ve regretted it ever since. I just don’t want him to make the same mistake as I did.
M: Will you support him while he’s trying to be a pop singer?
W: You mean financially? No. He won’t be living at home, and we can’t afford to pay for him to live in London, so it’s up to him to make it work.
选项
A、Go to university and get a degree.
B、Get into the music world as a pop singer.
C、Start his music business after he gets a university degree.
D、Go to university and get a qualification for his music career.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3620732.html
相关试题推荐
Ifoneatschoolcannotwrite,oneofthereasonsmaybeaconditioningbas
Ifoneatschoolcannotwrite,oneofthereasonsmaybeaconditioningbas
Ifoneatschoolcannotwrite,oneofthereasonsmaybeaconditioningbas
Ifoneatschoolcannotwrite,oneofthereasonsmaybeaconditioningbas
[originaltext]Whenyouchooseafreezer,rememberit’sprobablygoingtobe
[originaltext]M:Goodmorningeveryone.WellIthinkwecanstartstraightaway
[originaltext]M:Goodmorningeveryone.WellIthinkwecanstartstraightaway
[originaltext]M:Goodmorningeveryone.WellIthinkwecanstartstraightaway
[originaltext]M:Goodmorningeveryone.WellIthinkwecanstartstraightaway
[originaltext]M:IamreallygettingworriedaboutMargaret.She’llsitinfor
随机试题
FixingaWorldThatFostersObesityA)WhyareAmericansgett
[originaltext]M:What’sthematterwithyou,madam?W:Ihaveaheadache.AndI
资产负债表的数据来源,可以根据()取得。A.总账科目余额直接填列 B.总账科目
对高度24m以上的双排脚手架,应采用刚性连墙件与建筑物连接.
国务院出台的解决大学生就业的6项举措。
3,6,3,3,( ),A.6 B.3 C.2 D.1
根据开发的规模,房地产开发可以分为()。A.个体开发和综合开发 B.单项开发
教育工作者的真正威信在于他的() A.能力高低B.人格力量 C.知
甲公司为增值税一般纳税人,主要从事空调生产销售业务。2019年7月有关经营
患儿,2岁。1周前无明显诱因发热,流泪、畏光,当地医院疑“上感”给予口服抗生素,
最新回复
(
0
)