首页
登录
职称英语
[originaltext] In the earliest times, the only power that man had for making
[originaltext] In the earliest times, the only power that man had for making
游客
2024-06-05
57
管理
问题
In the earliest times, the only power that man had for making and moving things came from his muscles. Then he made wheels and sails which enabled him to use the strength of animals and the force of the wind to work for him. Later he invented some mills using the wind and other mills that used the power of running water to turn their wheels.
In the eighteenth century the steam engine was invented. This gave man a kind of power that he could use anywhere and at any time. The steam engine was ready to work as soon as steam was raised in the boiler.
James Watt’s steam engine was the first that was really good. However, it was not the first steam engine, for Thomas Newcomen had built one about sixty years earlier. Many of Newcomen’s engines had been in use, pumping water out of mines. However, they were clumsy and often broken down.
Watt was repairing one of these engines in 1765 when he saw what was needed to make it work properly. He worked for nine years on his ideas for the engine before it was good enough for him. His engines were built by Mathew Boulton and were sold to mines and factories. Soon they were pumping water and turning the wheels of mills in many parts of England.
选项
A、To pull a train.
B、To drive a paddle steamboat.
C、To get water from ground and turn the wheels of mills.
D、To do nothing.
答案
C
解析
选项和目的用途有关。本题是细节题。从Soon they were pumping water and turning the wheels of mills in many parts of England.可以得知是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3620509.html
相关试题推荐
[originaltext]Manyteachersbelievethattheresponsibilityforlearningli
[originaltext]Manyteachersbelievethattheresponsibilityforlearningli
[originaltext]W:Whereareyougoingtospendyourholidaythisyear?George?M
[originaltext]W:Whereareyougoingtospendyourholidaythisyear?George?M
[originaltext]W:Youareburningthecandleatbothends.Youshouldtakeabre
[originaltext]W:Youareburningthecandleatbothends.Youshouldtakeabre
[originaltext]W:Youareburningthecandleatbothends.Youshouldtakeabre
[originaltext]W:Youareburningthecandleatbothends.Youshouldtakeabre
[originaltext]W:Youareburningthecandleatbothends.Youshouldtakeabre
[originaltext]Accidentsarecaused;theydon’tjusthappen.Thereasonmay
随机试题
IthasbeencalledtheHolyGrailofmodernbiology.Costingmorethan£2bi
Haveyouheardaboutspeechtherapy?Aspeechtherapistisaspecialistwho
[originaltext]Nooneknowsexactlywhywesleep.Butscientistshavelearne
TheKindofWorkDaddyDoesItisnotsurprisingthatm
【S1】[br]【S8】E
隋代青绿山水画作《游春图》的创作者是()。A.范宽 B.李思训 C.张旭
A.双曲线 B.抛物线 C.圆 D.不存在
一般资料:某女,35岁,大专文化,汉族,某中学教师,已婚,经济状况良好。 求助
某货运公司2017年6月签订了A、B、C、D四项货运合同,月底的统计数据显示,因
下列关于企业财务管理体制的说法中,正确的有()。A.企业财务管理体制的核心问题是
最新回复
(
0
)