首页
登录
职称英语
[originaltext] Jogging has become the most popular individual sport in Amer
[originaltext] Jogging has become the most popular individual sport in Amer
游客
2024-05-30
65
管理
问题
Jogging has become the most popular individual sport in America. It has become very usual to see people of all ages running along city streets, in parks and along special jogger’s trails that have been built in some cities. Many theories have been advanced to explain the popularity of jogging. The plain truth is that jogging is a cheap, quick, and efficient way to maintain physical fitness.
The most useful sort of exercise is an exercise that develops the heart, lungs, and circulatory systems. If these systems are fit, the body is ready for almost any sport and for almost any sudden demand made by work or emergencies. One can. train more specifically, but running trains your heart and lungs to deliver oxygen more efficiently to all parts of your body. It is worth noting that this sort of exercise is the only kind that can reduce heart disease, the number one cause of death in America.
Only one sort of equipment is needed—a good pair of shoes. Physicians advise beginning joggers not to try to run in tennis shoes. No other special equipment is needed. You can jog in any clothing you desire, even your street clothes. Many joggers wear expensive warmup suits, but just as many wear a simple pair of gym shorts and a T-shirt.
选项
A、Jogging is better than the other types of exercise.
B、Heart disease is no longer an American national problem.
C、Jogging can be harmful if the runner is not properly prepared.
D、Warm-up suits are better than gym shorts and T-shirts for joggers.
答案
C
解析
推理题。短文中提到If these systems are fit,the body is ready for almost any sport…如果心脏、肺和血液循环系统很健康,身体就可以为几乎任何运动做好准备,反向推之,尽管原文中说慢跑有助于强化心肺功能,不适当的慢跑或准备不当也仍可能会有害于身体,故答案为C。此题可采用排除法。文中讲了慢跑的好处,说它是唯一可以降低心脏病发病率的锻炼方式,但不能由此推出它就是最好的,所以A不对。B和D曲解了原文内容。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3612129.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Whyisthereabigsignonthebackofyourdoorthatsays"ke
[originaltext]W:Whyisthereabigsignonthebackofyourdoorthatsays"ke
[originaltext](32)FrancisScottKeyFitzgerald,amemberofthe"LostGene
[originaltext](32)FrancisScottKeyFitzgerald,amemberofthe"LostGene
[originaltext](32)FrancisScottKeyFitzgerald,amemberofthe"LostGene
[originaltext]Themostimportantmessagethathumansdelivertooneanothe
[originaltext]Themostimportantmessagethathumansdelivertooneanothe
[originaltext]JogginghasbecomethemostpopularindividualsportinAmer
[originaltext]W:Dave.(19)I’mgoingtothesupermarkettopickupfoodanddri
[originaltext]M:Katharine,haveyouturnedtheair-conditioningon?Theroomis
随机试题
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupp
ReadcarefullythefollowingexcerptandthenwriteyourresponseinNOLESS
【B1】[br]【B6】A、aboutB、upC、onD、outB这里考查的是对bring构成的动词短语的意思辨析。bringup意为“教育,培养
可以被分散掉的风险叫做()A.非系统风险 B.市场风险 C.系统风险 D.
相同条件下,吸入麻醉药的麻醉诱导速度与下述因素成正比,但除外()A.饱和蒸气
表1中“”处的数字应为:A.7 B.7.5 C.8.5 D.9
以下()属于高层建筑。A.建筑高度为24m的6层门诊楼 B.建筑高度为54m
电子商务是在传统商务的基础上发展起来的,具备一些新特点,包括()。A.操作复
假定甲公司投资某项目有50%的可能性获得30%的报酬率,另有50%的可能性
沥青路面常用的压实度检测方法有()。A.环刀法 B.灌砂法 C.灌水法 D
最新回复
(
0
)