首页
登录
职称英语
[originaltext] Flags are at half-mast in Liverpool as the city mourns one o
[originaltext] Flags are at half-mast in Liverpool as the city mourns one o
游客
2024-05-30
12
管理
问题
Flags are at half-mast in Liverpool as the city mourns one of its most famous songs, George Harrison. He rose to international fame at the age of 17 as a member of the Beatles and went on to a career as a leading British film producer. (33)Musically, he defined a generation, with borrowings from Eastern music and religion. Millions of fans worldwide have been united in their grief and tributes have been paid by musicians and world leaders as diverse as Michael Jackson and Queen Elizabeth.
George Harrison was an unlikely rock star, an unassuming man, cynical about celebrity, concentrating on what mattered, the music. He’d been a heavy smoker for many years. Three years ago, he disclosed that he had cancer. He’d gone to Los Angeles for a final attempt at treatment. He died at a friend’s house yesterday afternoon. In a statement, his family said, he left this world as he lived in it, conscious of God, fearless of death, and at peace.
(34)In Liverpool, the city that was the Beatles’ and which they made famous, some people laid flowers for George Harrison at a statue of the Beatles. Others signed a book of condolence.
Bob Geldof said sorrowfully: I think almost uniquely possibly in music and certainly in guitar, are a guitarist’s paces. (35)A11 his solos or his little licks can be hummed by practically everyone in the world. I don’t think there is another guitar player can claim that.
Some months ago, just before his final illness, George Harrison undertook his last project. It was the reworking of a 1970 album entitled, "All Things Must Pass."
选项
A、New York.
B、Liverpool.
C、Los Angeles.
D、London.
答案
B
解析
讲话人提到利物浦是生养他们并因此闻名的城市,故选B项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3611452.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Whydoyouthinkthatway?W:WhileIadmitthereisverylitt
[originaltext]M:Whydoyouthinkthatway?W:WhileIadmitthereisverylitt
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
[originaltext]Millionsofyearsago,whaleslivedonlandandwalkedonfo
[originaltext]Millionsofyearsago,whaleslivedonlandandwalkedonfo
[originaltext]Millionsofyearsago,whaleslivedonlandandwalkedonfo
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
随机试题
YouknowmynameisLiLei.Lookattheblackcar.It’smyfather’scar.Myfath
Readthistexttakenfromanarticleaboutadvertising.Choosethebestsentence
【B1】[br]【B9】A、dishesB、foodsC、coursesD、mealsD第二段第一句话的含义是“英格兰人通常一天吃三顿饭”。[A]d
结合上下文,说说下列语句的修辞手法和表达效果。 1.辽阔的海洋,昔日是生命的摇
三相功率不守恒的是()A.有功功率 B.无功功率 C.视在功率 D
员工绩效考核的流程不包括()。A:进行技术准备 B:收集有关考核资料 C:绩
假设某总体服从正态分布N(12,4),现从中随机抽取一容量为5的样本X1,X2
将(11010010.01010100)2表示成十六进制数是: A.(D2
在金融行业,WTO的一般性原则包括()。 A.自由竞争原则B.最惠国待遇原
某进出口公司2021年5月进口摩托车,成交价共计27万元,该公司另支付入关前的运
最新回复
(
0
)