首页
登录
职称英语
[originaltext] The UK government is proposing a graduate tax for students in
[originaltext] The UK government is proposing a graduate tax for students in
游客
2024-05-20
66
管理
问题
The UK government is proposing a graduate tax for students in the future. (26)Currently, students are lent money from the government to cover fees and they pay back the money once they are earning over £ 15 000 a year. The new scheme would see students repaying their tuition fees when they are working, through a graduate tax. This proposal would see higher-earning graduates paying more and is said to be a fairer system. At the moment there is an ongoing review into university fees and students are bracing themselves for the outcome. Some have predicted that tuition fees could double, causing more and more students to worry about their personal student debt. (27)The National Union of Students say they are pleased and see the proposal of a graduate tax as a milestone in a campaign to ensure fairer university funding. The NUS want to make sure that graduate contributions are determined on actual earnings. The government still has to look into how feasible the new scheme would be, but they have stated that there needs to be a "radical re-think" on how the higher education system is funded. (28)They have called for other measures to cut the cost of university, such as two-year degrees, more part-time and flexible courses and more students living in their family home. The announcement comes at the same time as thousands of people are set to miss out on a UK university place. (29) This is due to a record increase in the amount of people applying to go into further education.
26. How do British college students pay for their tuition fees?
27. What do the National Union of Students think about "graduate tax"?
28. What is the measure taken by the government to cut the cost of universities?
29. According to the passage, what is the reason for many British to miss university education?
选项
A、By borrowing money from the government and paying back after graduation.
B、By loaning from the bank and paying back after graduation.
C、By scholarship and interest-free loan from the government.
D、By borrowing from parents and engaging in part-time jobs.
答案
A
解析
事实细节题。短文开头指出,英国政府拟出台毕业税,取代现行的学费制度。而目前,学生们是从政府贷款支付学费,并在毕业后年收入达到15 000英镑之后还款。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3603636.html
相关试题推荐
[originaltext]TheUKgovernmentisproposingagraduatetaxforstudentsin
[originaltext]TheUKgovernmentisproposingagraduatetaxforstudentsin
[originaltext]JaneAldridgehopedtogetafewreaderswhenshestartedas
[originaltext](30)MillionsofyoungstersacrossEuropecouldsufferpermane
[originaltext]W:(19)Youareon"JustOneThing"today.Dr.LawrenceRosenis
[originaltext]W:(19)Youareon"JustOneThing"today.Dr.LawrenceRosenis
[originaltext]W:(19)Youareon"JustOneThing"today.Dr.LawrenceRosenis
[originaltext]W:(19)Whythelongface?I’veneverseenyousodown.Ithought
[originaltext]IfyouareinanymajorcityinAmerica,thechancesarehigh
[originaltext]IfyouareinanymajorcityinAmerica,thechancesarehigh
随机试题
Issuesconcerninghumanlearningareamongthecriticaltopicsineducation
ItisknowntousthatEnglishisnotasoldasChinese,butitiswidelyuse
Inthissection,youaregoingtoreadapassagewithtenstatementsattachedto
[originaltext]W:Youdon’tfeelverywell,doyou?Youlookpale.Haveyougot
如何在项目中创建“室内防排烟”系统?()A.复制“回风”系统后改名 B.复制“
关于升主动脉夹层瘤左室长轴观二维超声特征,下列描述不正确的是A.主动脉根部扩大
湿热痢疾的常用方药是( )。A.葛根黄芩黄连汤 B.玉女煎 C.芍药汤
甲委托乙去外省为其购买高级龙井茶10斤,乙到达目的地后因为突发感冒而住院,并且联
在断路器的配置及功能上的叙述中: 一个短路点同时跳两台断路器,该短路点不可能
男,35岁,1周来乏力、发热伴牙龈肿胀出血。化验Hb65g/L,WBC3.0×1
最新回复
(
0
)