首页
登录
职称英语
[originaltext] Did you ever wonder what happens when something funny happens
[originaltext] Did you ever wonder what happens when something funny happens
游客
2024-05-19
63
管理
问题
Did you ever wonder what happens when something funny happens? I mean, what is this thing we have in our brains that makes us say " ha-ha" when someone slips on a banana? One way to find out is to watch the brain laugh. That’s pretty much what scientist William Kelley did. He and his team had a number of volunteers watch an episode of a comedy while being monitored by an MRI—that’s a machine that allows researchers to see which parts of the brain are active at any given time. They then compared the MRI data with the laugh track to see how the brain changes when it’s registering something funny. There’s no one " funny center" in the brain—but the findings were pretty helpful. (33)When subjects were looking at something funny,the first thing that happened was that two regions in their left hemispheres lit up. From previous studies these regions are known to be associated. Is there something in" getting it" that’s related to the process by which we work with unclear information until we suddenly see the pattern in it? (34) A couple of seconds later two other brain regions became active. (35) One of them is associated with emotion,so it seems likely that this is the brain feeling good when it gets the joke—the "ha-ha" response. The other one is associated with memory formation. As the researchers point out,while you may not be a-ble to remember every plot detail in a comedy episode,you can probably remember the jokes. Humor stays with us, forming a lasting memory.
33. What happens first to the brain when one is looking at something funny?
34. What happens a couple of seconds after people look at something funny?
35. Why do people make a "ha-ha" response after looking at something funny?
选项
A、Two brain regions start to become active.
B、One brain region is associated with emotion.
C、One brain region is associated with memory formation.
D、Every plot detail is remembered by the brain.
答案
A
解析
文章中提到,在人看到有趣的东西几秒钟之后,脑中另外两个区域会变得活跃。故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3602237.html
相关试题推荐
[originaltext]Didyoueverwonderwhathappenswhensomethingfunnyhappens
[originaltext]Didyoueverwonderwhathappenswhensomethingfunnyhappens
[originaltext]Didyoueverwonderwhathappenswhensomethingfunnyhappens
[originaltext](30)IfyouhaveeverdriveninLosAngeles,youknowthatpeop
[originaltext]W:Mark,thesedaysweallknowthattimeismoney.Sowhyisyour
Nowonderit’ssodifficulttokickthehabit:smokerswhowatchmoviestars
Nowonderit’ssodifficulttokickthehabit:smokerswhowatchmoviestars
Nowonderit’ssodifficulttokickthehabit:smokerswhowatchmoviestars
Nowonderit’ssodifficulttokickthehabit:smokerswhowatchmoviestars
Nowonderit’ssodifficulttokickthehabit:smokerswhowatchmoviestars
随机试题
[originaltext]W:Whatisthematter,Jack?Youseemverydisappointed.M:Ikne
Successinlifedoesnotdependsomuchonchance_______ondiligenceandhones
TheWorldNoTobaccoDaythemefor2003isTobaccoFreeFilmsTobaccoFreeF
下列在治疗量内不降低窦性心率的药物是A.普罗帕酮 B.奎尼丁 C.胺碘酮
教学陆游的《游山西村》一诗,教师讲到诗中富有哲理的诗句时,要求学生整理其他富有哲
某交易者以3485元/吨的价格卖出某期货合约100手(每手10吨),次日以340
善于治咳喘痰多,兼能润肠通便的是A.紫苏子 B.白芥子 C.半夏 D
下列附加剂中能增加混悬剂分散介质黏度以降低微粒的沉降速度的是A.助悬剂 B.润
根据经济学关于完全竞争市场的定义,下列假定中,支持完全竞争市场的有()。A
反映企业营运能力的比率()。A.净资产收益率 B.流动比率 C.速动比率
最新回复
(
0
)