首页
登录
职称英语
[originaltext] An international conference took place in Dakar, Senegal, to
[originaltext] An international conference took place in Dakar, Senegal, to
游客
2024-05-17
32
管理
问题
An international conference took place in Dakar, Senegal, to find new ways to get and keep girls in school.
The United Nations Children’s Fund says nearly 72 million children were not in school in 2007. (26) More than half are girls, and more than two-thirds are in sub-Saharan Africa, South Asia and West Asia. School attendance has improved in many areas. But the head of UNICEF says: "Unless we all work harder,there may still be 56 million children out of school in 2015. "He says progress and economic development depend on educating girls as well as boys. Educated girls are also at lower risk of violence, abuse and diseases like AIDS.
The UN Girls’ Education Initiative organized the meeting of 200 scholars, aid workers and government officials from 22 countries. The initiative was launched in Dakar ten years ago. The aim is to bring primary school education to all girls and boys worldwide by 2015.
(27) The conference centered on three main problems to getting girls out of school: violence,poverty and poor quality education. Donors are pumping in a lot of resources and civil society groups are working on access to education. But the truth is,75 percent of the children fail.
(28) The UN official says schools need to modernize and improve what they teach and how they teach . For example, she says schools should teach African children in their native languages, not simply in English or French. To stay in school, experts say children must consider their education useful—and so must their parents.
26. What can we learn from UNICEF?
27. What did the conference focus on among all the elements preventing girls’ education?
28. What should schools do according to the UN?
选项
A、There will be more uneducated children in 2015 than 2007.
B、There are more girls than boys dropping out of school.
C、There are increasing uneducated girls in some areas.
D、There are more uneducated girls in Africa than in other areas.
答案
B
解析
文章中提到,其中一半以上是女孩,三分之二在非洲撒哈拉地区以及西南亚地区。这是UNICEF对于失学儿童的统计数据。由此可知,在失学儿童中,女孩占了多数。故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3601836.html
相关试题推荐
[originaltext]TheaveragecollegestudentinAmericaspentanestimated700
[originaltext]Snowsportisabigbusiness.Skiareashelpsupportlocalec
[originaltext]Snowsportisabigbusiness.Skiareashelpsupportlocalec
[originaltext]Tomakemistakesishumanandtoforgivedivine,accordingto
[originaltext]Tomakemistakesishumanandtoforgivedivine,accordingto
[originaltext]W:LookattheseclothesdesignedbytopfashiondesignerlikeVe
[originaltext]W:LookattheseclothesdesignedbytopfashiondesignerlikeVe
[originaltext]M:Ithinkboardingschoolscanprovidebesteducationforchildr
[originaltext]M:Ithinkboardingschoolscanprovidebesteducationforchildr
[originaltext]W:Well,hello,Jack!Haveyoumovedorsomething?Youhaven’tbeen
随机试题
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[originaltext]NATO,theNort
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:[5]Wouldyoubeable
ChinaiscastingsuchahugeshadowontheUnitedStatesthatmanyAmericans
地球有时可看作是一个圆球体,半径大致为( )。A.6371km B.6
患者,女,15岁,恒牙,磨牙中性关系,上下牙弓Ⅱ度拥挤,口腔卫生差,牙石++,低
教师职业产生的前提是脑力劳动和体力劳动的分工。
患者男,57岁。冠心病心绞痛病史10年,昨日突发剧烈胸痛、憋闷,大汗淋漓,烦躁不
A.蜜丸B.水丸C.片剂D.散剂E.胶囊剂贮存时应防吸潮、防松片、防裂片,并要求
B分析可知第一个图形里面的图形在第二个图形的上面且顺时针旋转45度,第一个图形外面的图形取其一半在第二个图形的下面。故答案为B。
2015年7月20日,甲期货公司挪用客户保证金3亿元,截至2015年10月,该期
最新回复
(
0
)