首页
登录
职称英语
[originaltext] We can agree with primitive man that food is a basic need, bu
[originaltext] We can agree with primitive man that food is a basic need, bu
游客
2024-05-09
64
管理
问题
We can agree with primitive man that food is a basic need, but we differ from him in our food wants because of the wide variety of food we have available compared with him; we have a wider choice. Take fruit for example, not only can we enjoy the fruits grown in his century, but because of modern methods of transport and food preservation, we can also enjoy the more fruits from foreign countries thou- sands of miles away, whereas primitive man is limited in his choice to the kinds of fruit which actually grow where he lives.
However they differ in satisfying their hunger, primitive and civilized men both experience the basic need for food.
The same is true of the second of our human need. Clothing is necessary to regulate the heat of our bodies. Since we live in a temperate climate we need more clothes than people living in tropic conditions. Likewise, our clothing needs to change with seasons.
Shelter, the third of our needs, depends upon the climate, the skill of the builder, one’s social position, and the materials available. The simple shelter of primitive man would not do for us, and yet it satisfies his needs. The three- bedroom suburban house of the average family would not be grand enough for a rich family, and yet the modern house contains many of the material comforts which were denied to the Kings and Queens of old.
选项
A、It is needed to adjust the temperature of our bodies.
B、It is our second need.
C、We need it to cover our bodies.
D、Weather is changing all the time.
答案
A
解析
文中提到“Clothing is necessary to regulate the heat of our bodies”,regulate意为“调节”,故A正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3590533.html
相关试题推荐
[originaltext]Mostsingle-parentfamiliesresultwhenamarriageendsindi
[originaltext]Mostsingle-parentfamiliesresultwhenamarriageendsindi
[originaltext]Wehumanshavefoundcountlessmysteriesoftheuniversewith
【B1】[br]【B10】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B9】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B8】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B7】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B5】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
[originaltext]AccordingtoAlvinToffler,authorofthebestsellerFuture
[originaltext]AccordingtoAlvinToffler,authorofthebestsellerFuture
随机试题
Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,areright-handed.【71】untilre
Whatisyourideaoftheperfectvacation?Describeitandexplainwhyitwould
It’snearly4hours’drivefromhere,______wehavetostartveryearlyifwewa
Thechallengeofwritingapowerfulcoverletter(附信)canleadjobcandidate
Thepopularnotionthatolderpeopleneedlesssleepthanyoungeradultsis
In1963,formerSenatorGaylordNelsonbegantoworryaboutourplanet.Sena
乒乓球(tabletennis)是中国的国球,是一种世界流行的体育项目。20世纪60年代以来,中国选手赢得了世界乒乓球比赛的大部分冠军,因此中国在该项
Configurationmanagementisfocusedont
成人胸外心脏按压术的按压频率为A.40~60次/分 B.60~80次/分 C
作为调节社会经济运行的一种重要经济杠杆,提高税率通常将()。 A.提高政府的
最新回复
(
0
)