首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Hey, Jimmy, a couple of us are going out to Sam’s Bar after wo
[originaltext]W: Hey, Jimmy, a couple of us are going out to Sam’s Bar after wo
游客
2024-05-07
54
管理
问题
W: Hey, Jimmy, a couple of us are going out to Sam’s Bar after work. Care to join us?
M: Oh, urn.. .Thanks for the invitation, but I’m pretty tired.
W: Well, how about joining the company picnic next Saturday? We will play beach volleyball and you can join our team! Come on! It’ll be fun!
M: Um.. .You’re so kind, (19)but I’m really not sure if I’ll be able to make it. I’m just a bit shy. Plus, I really don’t like loud bars or clubs.
W: Let me tell you a secret. I hate bars and clubs too! But, I know that going out and being seen is a big part of social networking. (20)Social networking means going out and meeting people. It really can mean the difference between success and being stuck at a dead-end career.
M: You know, I’m not such a big fan of company events myself. I don’t like all the organizations involved. I don’t like being told when and where to do things. In fact, I don’t even like big crowds of people.
W: But, in today’s society these are the ways we connect. Social networking has boosted my career in so many ways. Well, take last week for example. (21)1 was at a club when I saw an old friend I hadn’t seen for a long time. He started talking about his friend who was looking for a computer programmer.
M: And you got the job?
W: Yeah! (21)The next day his friend called me and yesterday we signed a contract. I’m going to be setting up their company website, and the money is pretty good.
19. Why doesn’t the man want to join the company picnic next week?
20. What can be inferred about social networking?
21. How did the woman get the new job?
选项
A、It can remold the human character.
B、It is helpful to people’s career success.
C、It will expand people’s knowledge.
D、It will overcome people’s defects.
答案
B
解析
细节推断题。对话中女士提到自己也讨厌酒吧和俱乐部,但参与这些活动可以扩大自己的社交网,社交网就是需要出去见不同的人,它意味着事业成功与被困在无前途的事业中的区别。由此可知,社交网对人的事业成功有帮助。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3588651.html
相关试题推荐
[originaltext]Mostpeopleknowatleastsomeoftheoldwaysofpredictingw
[originaltext]M:Hi,Grace.MindifIeatlunchwithyou’?W:No.Mr.Evans,no
[originaltext]W:Goodmorning,DoctorShermanAlexie.Let’stalkaboutyourlif
[originaltext]M:Susan,haveyoureadthenoticeonthebulletinboard?I’vewo
[originaltext]M:Billwasagreatguy.Hewasdrownedwhilerescuingachildfr
[originaltext]M:Iwonderwhetheritwouldbepossibletochangethisdoublero
[originaltext]Whalewatchingisagrowingecotourismindustryaroundthew
[originaltext]Whalewatchingisagrowingecotourismindustryaroundthew
[originaltext]Whalewatchingisagrowingecotourismindustryaroundthew
[originaltext]Ourtopictodayisaboutfleasthatplagueallofuswhohave
随机试题
[originaltext]Aren’tyoutakingoffearlytoday?(A)Yes,Iusuallytakeithome
Acardinalrolefor(players)ofthelute,(astringed)instrument,(are)thate
Hemadea________decisionandmissedagoodchanceofmakinghisfortune.A、pro
Atsomepoint,mosthomeownersfindthattheirhomenolongersuitstheirli
There’saworldpapershortage.There’sanationalbottle【C1】______,andwe’
()负责监督、指导工程安全鉴定工作和质量事故的调查、处理工作。A.质量监督流
A.急性淋巴细胞白血病 B.红白血病 C.缺铁性贫血 D.毛细胞性白血病
1958年,我们认为麻雀吃粮食,于是把它列为“四害”之一,加以消灭,后来我们认识
某建设项目递交投标文件的截止时间为2016年3月1日上午9点,某投标人由
在微波通信系统中,属于馈线系统的是()。A.环形器 B.极化补偿器 C.极化
最新回复
(
0
)