首页
登录
职称英语
[originaltext] Farmers usually use ploughs to prepare their fields for plant
[originaltext] Farmers usually use ploughs to prepare their fields for plant
游客
2024-04-27
52
管理
问题
Farmers usually use ploughs to prepare their fields for planting crops. Ploughs cut into the ground, and lift up weeds and other unwanted plants. However. ploughing is blamed for causing severe damage to topsoil by removing the plants that protect soil from being blown or washed away. Many farmers in South Asia are now trying a process called Low Till Farming. Low Till Farming limits the use of ploughs. In this method of farming, seeds and fertilizer are put into the soil through a small cut made in the surface of the ground. Low Till Agriculture leaves much or all of the soil and remains of plants on the ground. They serve as a natural fertilizer and help support the roots of future crops. They take in rain and allow it to flow into the soil instead of running off. It has been proven that Low Till Farming increases harvests and reduces water use, and this method reduces the need for chemical products because there are fewer unwanted plants. Scientists say Low Till Farming is becoming popular in South Asia, which is facing a severe water shortage. They say the area will become dependent on imported food unless water is saved through methods like Low Till Farming. Currently, more than 150 million people in South Asia depend on local rice and wheat crops. Farmers grow rice during wet weather. During the dry season they grow wheat in the same fields. Farmers are using the Low Till method to plant wheat after harvesting rice. Scientists say Low Till Agriculture is one of the best examples in the world of technologies working for both people and the environment.
23. What is the main problem caused by the usual way of ploughing?
24. What does the speaker say about Low Till Farming?
25. Where is Low Till Farming becoming popular?
选项
A、The crop’s blooming period is delayed.
B、The roots of crops are cut off.
C、The topsoil is seriously damaged.
D、The growth of weeds is accelerated.
答案
C
解析
事实细节题。短文开始部分提到,犁地因 对表层土造成严重损害而受到谴责。be blamed for doing意为“因做……而被责备”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3573381.html
相关试题推荐
[originaltext]Farmersusuallyuseploughstopreparetheirfieldsforplant
[originaltext]Farmersusuallyuseploughstopreparetheirfieldsforplant
[originaltext]Morethan50yearsago,theUnitedNationsdeclaredthatlite
[originaltext]EdgarAllenPoe,anAmericanwriter,wasbornin1809.Hispa
[originaltext]EdgarAllenPoe,anAmericanwriter,wasbornin1809.Hispa
[originaltext]EdgarAllenPoe,anAmericanwriter,wasbornin1809.Hispa
[originaltext]M:DidyouhearabouttheaircrashthatoccurredinSouthAmeric
[originaltext]M:DidyouhearabouttheaircrashthatoccurredinSouthAmeric
[originaltext]W:Hello,Patrick.Isthatyou?M:Yeah,Jane.WhatcanIdofor
[originaltext]M:Ineedtofindadentist.YousaidyouknowDr.Smithwell.Do
随机试题
WhereisMrSmithnow?[br][originaltext]M:Goodafternoon.ThisisDickWilli
SpeakerA:Couldyougivemesomeadviceonhowtoprepareforthefinal?Speake
Themind-successconnectionisstrong,andmanyobstaclestooursuccessare
Themostastonishingfactin"Crumb,"TerryZwigoff’s1994documentaryabou
某开发小组欲开发一个软件系统,实现城市中不同图书馆的资源共享,包括实体资源和电子
下列金属特性的描述,不正确的是A.在溶液中电离,形成阴离子 B.高密度 C.
女性,40岁,上呼吸道感染服用磺胺嘧啶时加服碳酸氢钠的目的是A.增强抗菌疗效
(共用题干)老年人随年龄的增长,对药物的反应性增加,个体差异大,药物不良反应增多
《变电运维管理规定》:()确认无误后发出“()”动令,操作人立即进行操作。监
一般观念要真正成为个人的道德价值观,须经历()阶段。 A.选择B.认同C
最新回复
(
0
)