首页
登录
职称英语
[originaltext] Cultural controls are the oldest methods that have been used
[originaltext] Cultural controls are the oldest methods that have been used
游客
2024-04-25
36
管理
问题
Cultural controls are the oldest methods that have been used to manage pest populations. However, with the development of synthetic pesticides these controls were rapidly abandoned or de-emphasized and research on them was largely discontinued.(19)Today, we are going to talk about a natural way some plants respond to being invaded by pests. The plants react by emitting a chemical signal, which acts like a call for help. Let’s take corn plants for example. Sometimes,(20)a kind of insects that cannot fly chew on the corn leaves; when this damage happens, the plant releases a chemical scream that attracts a kind of bees. The bees respond to the signal by flying to the chewed on leave, and laying their eggs on the insects.(21)The insects die in the next few days as the bees’ offspring will eat the insects. Thus the corn plant prevents all its leaves from being eaten by the insects. This chemical scream is specific. It’s only released after the plant has damaged by the insects. A plant damaged in other ways does not give off the same signal, nor does undamaged plants. Cotton and probably many other plants use similar type of defense against pests.(22)By enhancing this natural response in plants, researchers might reduce, some day even eliminate the need for chemical pesticide, which can cause ecological damage. For example, scientists might breed plants for this screaming trait, or they might transplant specific genes to increase the release of the chemical signals.
19. What’s the main purpose of the talk?
20. What causes the corn plant to emit the chemical signal?
21. How do the bees protect the damaged corn plant?
22. What is the meaning of enhancing this natural response in plants?
选项
A、By flying in circles around a corn field.
B、By egging offspring who eats the insects.
C、By inspecting individual corn leaves.
D、By noticing the insect’s eggs.
答案
B
解析
文章中提到,在几天之后这些昆虫会死掉,因为蜜蜂的后代会吃掉它们,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3570781.html
相关试题推荐
[originaltext]Culturalcontrolsaretheoldestmethodsthathavebeenused
[originaltext]Goodafternoon,everybody,todayIamgoingtotellyousome
[originaltext]Goodafternoon,everybody,todayIamgoingtotellyousome
[originaltext]Goodafternoon,everybody,todayIamgoingtotellyousome
[originaltext]M:So,you’veseenobviouslylifeinFrance,familylifeinFranc
[originaltext]M:So,you’veseenobviouslylifeinFrance,familylifeinFranc
[originaltext]M:So,you’veseenobviouslylifeinFrance,familylifeinFranc
[originaltext]M:Hey,Vale.Sinceyou’refromArgentina,I’dhavetoaskyouab
[originaltext]W:Mywatchstoppedagain.AndIjustgotanewbattery.Thatmad
[originaltext]W:Mywatchstoppedagain.AndIjustgotanewbattery.Thatmad
随机试题
Inthesentence"Hewasfoundwanderingalongthecitystreet",theitalicized
InJulyof1970,theWhiteHouseandCongressworkedtogethertoestablis
Thecentralproblemoftranslatinghasalwaysbeenwhethertotranslatelite
普通话中,去声的调值为?()A.55 B.35 C.51 D.214
某试验员采用灌砂法测量路基压实度,试验得出试坑材料的湿密度为2.35g/cm3,
下列关于资产配置的说法,错误的是()。A.战略性资产配置策略以不同资产类别的收
以下哪项不是便秘的常见原因A、食滞胃肠 B、阳虚寒凝 C、阴津亏损 D、腹
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
下列金融机构中,属于银行业金融机构的是( )。A.信托投资公司 B.金融租赁
甲、乙两宗相邻地块,甲宗地价值为50万元,乙宗地价值为40万元。合并后的房地产价
最新回复
(
0
)